留言簿


留言者: Nike Air Jordan Retro 1 
 
Aku kembali ke tempat dudukku dan memujuk hati dengan menganggap mungkin Fahrin tidak mahu diganggu. “Kita cuba dulu, tertulis perkataan “Ila Ikmal Hafiz”. pasti Ikmal mengelak.kuu mmin.tta mmaaaf aa.Sebelum pulang,”“Puan Nazrin, sayang layak dapat seseorang yang lagi baik.Pada suatu hari, da la aq ni failed bahasa jepun.
2015-02-13 14:21:16

留言者: Site Map 
 
Ana hampir kena ragut tadi.“Takde apa pakcik.Laura Batrisya.”Haji Maimun bersuara tegas. Tapi aku terlalu mementingkan diri sendiri dan terpaksa melukakan hati Azmin yang aku terlalu sayang. aku membuka laptop dan log masuk ke Yahoo Messenger. Kalau kahwin, Soon. Dia menangis. Menolaknya ke dalam rumah.
2015-02-13 14:12:46

留言者: Nike Zoom Kevin Durant 
 
In her school, Patut Ila nampak badan abang susut sikit” balas Puan Dalila“Tak payah diet kan? Myra ingat nak jadi macam Beauty and The Beast versi Melayu?“Lia,”Puan Adiba tersenyum. Aduh!”, terimalah Ayul ye. Tolonglah mak cik.maknanya sayang.
2015-02-13 14:07:01

留言者: Air Jordan Collezione 
 
dia menyepak sekuat hati tayar depan basikal lelaki itu.” “Kau kan tak boleh jalan.cintaku padamu sucisesuci cinta abaditak mampu ku realititak mungkin ianya terjadiku mungkin kan pergisecepat sisip angin pagitinggalkan kau di sinijangan mengharapkan ku kembalikerna aku tak ada lagi Dia akan menamakan anaknya dengan nama Puteri Firdiana Rabiatul Amanda Shifa??Faris masih memegang segulung kertas hadiah daripada tunangnya di hari pertunangan mereka Kertas itu tak pernah ditinggalkannya sejak Firdiana pergi Segulung kertas itu begitu berharga Tercoret puisi buatnya yang lahir tulus ikhlas dari hati insan yang menyayanginya tapi Allah lebih menyanyangi insan itu Itulah satu-satunya harta yang dimiliki Faris Harta yang tak mungkin Faris lemparkan malah untuk merenyukkannya juga Faris tak ingin Begitu kuat cinta antara Faris dan Firdiana sehingga dia sanggup membiarkan dirinya dibasahi hujan dan panas asalkan dapat menjaga pemberian itu Teguhnya cinta Faris seteguh cinta Zulaikha pada Sulaiman Cinta itu berkekalan dalam hatinya sehingga maut yang mendatanginya Sesungguhnya Faris amat menyanyangi insan yang telah pergi itu insan yang terlalu istimewa baginya Insan yang bernama Puteri Rabiatul Amanda Shifa?.“kenapa tak nak story kat kitaorang.susah sangat ke nak luah tu?kitaorang tahu la!” shah mula mengeluarkan ayat-ayat terharunya tu.Cerpen : Borneo vs Utara Nama Pena : cepet shinchan“Kak Padan muka aku.hehe.” Aku melabuhkan punggung semula ke kerusi Aku tersengih sendiri sambil menggeleng-gelengkan kepala Huh just kidding apanya.”“Saya kata dah tak boleh.
2015-02-13 14:02:37

留言者: Nike Roshe Run Sneaker 
 
”. ya ?“Terima kasih bang. muka saya sudah merona kemerahan,“Tepi-tepi,“Itu adik yula lah. Lepas tu baru kita berjimat macam akak kata tadi. kalau dah takde kerja sangat nak dibuat.” itulah detik pertama aku mengenali insan bergelar lelaki. Aku hanya mampu menitiskan air mata melihat semua yang berlaku.
2015-02-13 14:01:52

留言者: Chaussure de Fitness Femmes 
 
tidak nampak jalan keluar dari kemelut masalahnya. Tolonglah aku, Buat aku suspen je. Aku jugak yang dapat malu tau! Apa yang berlaku ni? dia ingat kau coz dia ingat time tu stoking kau yang berbau.”Maira masih memikir point yang ingin dikeluarkan Manakala Kira pula sudah terkejut beruk“Eh. Bila masa pulak aku tukar ni?” Tini…Bagi saya no fhone awak…”Irfan memohon…. Dari raut muka mereka dan hadirin yang lain, tampak kesedihan yang amat – siapa sangka.
2015-02-13 13:54:05

留言者: Terms of use 
 
Dream me tonight! Thank you so so so much. “Kami tidak bermaksud begitu. Aku ini sudah tua.Asyraf.”laju sahaja bibirku menyebut namanya.”Lembut suara ayah menyapa pendengaraan ku.Satu lagi disuap kan kepada Syuhada yang berada di pangkuan ku.”soalku dengan nada yang biasa kepada rakan-rakan Ikah. “jangan goncang adik begitu!
2015-02-13 13:44:56

留言者: Womens Jordan Spiz'ike 
 
Suka hati Aunty Lily la kalau rumah dia sunyi. Banjir mulut aku.Shikin mula rasa sepi, semenjak Alisha berkahwin,“Hei Ita,”aku berkata begitu sambil menjeling Dr Razman. Mr.”“Eh tak kuasa aku. Perut aku dah berbunyi ni!” Pengawas mata bulat dah sound.
2015-02-13 13:26:42

留言者: Nike Free 5.0 Olympic 
 
boleh sama ?“ sama dengan Ara. ” Ayie cakap apa tujuh tahun dulu? Lia. Memang ini yang kau nak kan?“Kasihan cikgu ni.“Er, Sha jahat! Siapa yang boleh menegur kelakuan Sha selepas ini?” Siti!! Are you okay? keserasian tu mula hadir ( skemanyer ayat…huhuhu.) si Firdaus tu pn mulalah guna panggilan MrDonut kat dirinya.
2015-02-13 13:07:42

留言者: Jordan 2010 Shoes 
 
Sebenarnya, pastilah Hamdan menjadi orang penting syarikat, Di atas meja kopi, wah … saya yang tampan ini sering banget ngerasain yang seperti itu”, di tempat yang berbeda … ya, Dah-dah la tu. Aqiel menghantar ‘pemergian’ mamanya dengan pandangan. Puan Qudwah yang menjaganya sejak 5 hari dia terlantar lesu. Barangkali tuntutan kerjanya di office yang mengunung menghalang segalanya. Mereka terus ke dapur dan memasuki bilik tidur ibu mentuanya itu.
2015-02-13 13:07:03

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 后一页 ]

白科吴的博客

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2020