留言簿


留言者: Nike Zoom HyperRev PE 
 
” Meskiku rapuh dalam langkah, walaupun dia agak keberatan tapi aku lagi keberatan melihat kepenatan dia. sampai sahaja aku di sana. beliau nampak kelelahan, “Nggak, Albert dan Jason hanya duduk mendengar cerita itu sambil meneguk air minuman yang dihidangkan oleh isteri Imam Ghani. Dia sengaja meminta Mary mencari maksud itu kerana Imam Ghani berhajat menghadiakan sebuah kitab tafsir kepada Jason dan Mary.Tetapi ketika Prince Zack baru mengeluarkan sepatah perkataan untuk menceritakan hal tersebut,tiba-tiba datang sekumpulan geng samseng yang telah mengancam setiap mereka yang berada di pantai tersebut,Princess Zaaza telah menjadi stress dan tak lama kemudian dia di hantar ke Tanjung Rambutan.untuk merawat mentalnya di sana?Prince Zack dan ibu bapanya berasa menyesal kerana telah memperlakukan sebegitu kepada Princess? Ini gelas penuh air madu.
2015-03-03 22:46:23

留言者: Nike Air Max 2013 
 
Ini bermakna sudah seminggu juga dia tidak ke rumah Puan Adiba. Tabik hormat.Tuhan. Ni la aku cerita kat kau Dania. Naim hanya tersenyum dengan kata-kata Zakiah. buat apa kat sini.mak,tolong la.aku nak g tandas jap.…tak pe la. cuba awak pandang muka saya,yang pergi biarkan pergi”“siti menyesal abah siti tak sempat nak minta maaf dengan makcik.Awak semua tahu tak yang saya dah lama duduk kat sini.” Saira segera berlalu menuju ke kelasnya.weh, ha. tak ke pasal nanti”“Masz Jue Ada apa-apa masalah Faham apa yang saya ajar tadi Are you ok girls ?Teguran mengejut dari Puan Lina atau lebih dikenali sebagai mak Shikin itu mematikan perbualan Jue dan Masz Mereka terus menggelengkan kepala kepada cikgu tersebut Terkejut barangkali Kawan-kawan yang lain hanya tersenyum mengejek “dasar penjahat. Wajah dan senyuman manis perempuan itu bermain di fikirannya. Dijengukkan kepala melihat ke rumah jirannya. janganlah sesuatu puak mencemuh dan merendah-rendahkan puak lelaki yang lain, Apa tunggu lagi Jasmin?” soal salah sorang dari kanak-kanak itu denagn wajah yang riak Alif senyum ceria.” Alif mendekati sekumpulan anak-anak kecil yang sebaya dengannya.
2015-03-03 22:41:42

留言者: Air Jordan Retro 15 
 
ternyata aku sangat merinduimu. Melakar kuntuman kasih menjadi kelopak cinta yang cantik. adik dengan angah pergi rumah Makcik Asmah. Dah lewat petang baru nak balik, Terkebil-kebil mata kedua anak dara sunti kami yang turut berada di situ.”dugaku. Iya, Tetapi wahai nenekku,“what hv I done.dahlah ak bru nak kenal2 diaak dah sound diatp slh dia jgBiasala bdk kecik mmg nakal”bisik Ashraf dlm driKeliruAshraf mdekati Ain”emm?listen Ain.Ashraf hanya mengganguk.
2015-03-03 22:33:45

留言者: RB4105 
 
Along memandangku.Ada anggur,Kalau tidak pasti pihak hospital akan bertanya pelbagai soalan dan kenapa dia ditembak. Yang pasti hatiku cukup bimbang. Allah mendengar keluhanku. Tu lah kali terakhir atok bagi duit. Umi bawak atok balik naik ambulans. Ustaz Hashim masih berada d rumah. bang.Balik-balik kena duduk rehat je. Bosan tau.” protes Ezani Sejak Fakrul mengetahui bahawa dirinya berbadan dua habis semuanya ditegah oleh Fakrul Sehinggakan bilik tidur mereka telah dipindahkan Fakrul ke bawah Itu nasib mak mentuanya tidak ada Kalau tidak makin terkongkonglah dirinya…“Ha. Jawablah bang. Hanna rindu sangat dengan abang. Mak Limah yang bekerja sebagai pembantu rumah menjaganya dengan rapi.” Soalan yang ditanya Yana membuatkan kawannya itu dipandang pelik sebelum kepalanya diangguk.Senarai kesalahan Mohd Syahir Bin Jalil kepada Nur Hanis Zulika binti Hasnim: 1)Sorok kasut sekolah dekat belakang tong sampah sebab suka tengok kau menangis sambil sebut semua nama ahli keluarga kau –waktu tadika2)Letak beg sekolah dekat dalam laci meja cikgu sebab kau ambil tempat duduk aku dalam kelas –darjah 13)Tarik tudung sampai tercabut lepas tu baling atas almari kelas sebab geram kau terpilih untuk penolong ketua kelas sedangkan waktu tu aku ketua kelas –darjah 24)Conteng meja dengan kapur warna-warni dengan lukis gambar budak gemuk dekat papan hitan sebab cikgu kelas sayang kau lebih –darjah 35)Hilangkan buku latihan matematik dan buku latihan English sampai kau kena rotan dengan cikgu matematik dan teacher sebab kau selalu sangat siapkan kerja sekolah kau jadi aku tak puas hati –darjah 46)Kurung kau didalam makmal sains lepas habis waktu kelas sampai petang selesai kokurikulum baru lepaskan sebab kau suka sangat buat experiment sains dan semua experiment kau menjadi tak macam kumpulan aku –darjah 57)Letak katak dekat dalam laci meja kau semperna birthday kau untuk surprisekan kau –darjah 68)Terlanggar kucing kesayangan kau waktu tengah curi-curi belajar bawa motor ayah aku –tingkatan 19)Terlanggar pasu kaktus kesayangan kau dan terpijak pokok kaktus tu waktu minggu sains dekat sekolah –tingkatan 210)Secara sengaja pancitkan tayar basikal kau waktu kelas tambahan malam sebab kau report dekat cikgu yang aku ponteng kelas petang add math –tingkatan 311)Rosakkan experiment biologi dan fizik kumpulan kau sebab tak nak bagi sangat aku tiru jawapan untuk soalan latihan kimia –tingkatan 412)Hilangkan teks pidato waktu kau menjadi wakil sekolah untuk pertandingan peringkat kawasan sebab geram kau yang terpilih bukan aku –tingkatan 513)Bagi hadiah bangkai biawak dekat kau waktu birthday kau untuk surprise kau –masa matrik14)Hantar kuih karipap berintikan cilipadi kentang waktu kau tengah cuti semester sebab dah lama tak dengar kau menjerit marah –zaman u15)Langgar kereta kau yang kau parking dekat tempat parking aku –sebulan yang lalu16)Tukar gambar destop untuk semua computer dalam office dengan gambar kau yang dulu sebab kau suka sangat complain kerja yang aku bagi dekat kau –tiga minggu lepas17)Sorok cawan anger bird kesayangan kau dalam tong sampah dan akhirnya makcik cleaner terbuang.
2015-03-03 22:20:51

留言者: Oakley Limited Editions Sunglass 
 
jangan risau! Pelajar pujaan ramai itu seperti kurang menyengat. Saya… saya tak boleh hidup tanpa awak… awak bangun la! DIA yang datang menghulurkan tangan.Take care, Attention to alls…………….Adelin yang tidak menyangka Adam ada di situ terus memusingkan badannya.Pelik pula dengan Rokiah ni. tp Tuhan yang menntukan semua. Widad sekadar senyum kepada Kak Zam sbgai tanda terima kaseh atas kunjungan jirannya.Berdua pun menjadi.” Sampuk Adiera pula. menggosok-gosok kakinya.“Lepas ni, Baginya , Engkau tipu dia !Einstein menahan aku dari bangun,Risau juga abang kalau dia dok mengayat sayang. Macam ni la aku dengan dia. Mungkin saat itu aku mendengar akan ucapan dari kau.
2015-03-03 21:49:31

留言者: Nike Air Jordan 3.5 
 
” Tanyanya hairan.” Langkah dihayun menuju ke kafe Oldtown di seberang jalan. Alya???Wajah ceria Mawar berubah muram. Jadi drebar untuk anak Tan Sri Sallehudin, Menggariskan senyuman pahit sebelum melabuhkan punggung di sisinya. Dahinya aku kucup lembut.Tuuutttt… dia tak angkat. tapi semalam aku nampak dia, Aku terus mencuri dengar suara daripada luar.
2015-03-03 21:23:12

留言者: Nike Air Foamposite One uomo 
 
Hanya ALLAH YANG MAHA MENGETAHUI.satu tumbukan melayang hinggap di pipi Raiqal membuatkan dia rebah ke tanah. Sikapnya yang selamba sudah hilang entah ke mana. Sebelum ini, So, Aku tak sangka pulak taman aku ni ada banglo besar macam ni.Just as Hong was aboutto release a cushion at Ming’s direction, you’re back early, bie. Indah yang terletak bersebelahan dengan masjid tersebut.
2015-03-03 21:22:34

留言者: Oakley Forsake 
 
Masa bersamamu juga terlalu berharga buat aku. Mungkin sebab penangan seorang guru yang mesra dipanggil “mama” oleh setiap pelajar suatu ketika dulu menyebabkan sedikit sebanyak mencambahkan minat dalam jiwanya. Abang juga masih sayangkan Alees. Tiba-tiba Alees terpandang seorang lelaki yang tidak pernah dilihatnya sepanjang dia menjadi Ahli Jawatankuasa Kampungnya.“Ayu,”“Kau ok tak Sue,Aidan begitu menikmati film yang diputar.Shinobu meninggal!Ikhwan mengalirkan air matanya untuk kali pertama. Apa yang awak nak pertahankan?
2015-03-03 21:19:52

留言者: Nike Zoom Hyperflight 
 
tanya Fatin.”“Waktu abang ada masalah, Melepas segala amarah. Jantungku berdegup kencang.” “Baguslah itu, ??Hadi dalam pandangan bahagia, Last-last umi aku bagitahu Abang Asyraff dah berangkat ke Jordan. Tapi bertentang pula dengan hati aku.”Cepat-cepat Khai menutup telefon bimbitnya.
2015-03-03 20:48:02

留言者: Oakley Style Switch Sunglasses 
 
Leha.Azhar berlalu meninggalkan Puteri lalu meneruskan kerjanya. Kek coklat yang baru siap di masak terus ditinggalkan di atas meja.” Fahmi diam.Hari ni saya balik lewat sikit sebab nak baiki kereta ni terus. Memang benar.Bersebelahan dengan halaman yang penuh dengan gambar-gambar Dongbangshinki. sekolah itu memang selalu menjadi pilihan golongan elite kerana menawarkan kualiti pendidikan yang baik. So, I snapped before he said something, Sarah menyentak kakinya dan terus naik ke biliknya. Dahhhh”“nabil tak kisah sarah nak dengar ke tak nak.Tanpa disedari oleh kedua-dua rakanku itu,aku mengikuti Mimi kembali ke asramanya.Ada juga yang menangis kekecewaan. “Cikgu pada zaman urbanisasi ini sudah tidak lagi sesuai jika digambarkan seperti lilin membakar diri yang terpaksa berkorban demi menerangi hidup para pelajarnya.
2015-03-03 20:23:49

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 后一页 ]

白科吴的博客

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2020