留言簿


留言者: Nike KD slippers 
 
dah hangus ikan kita bang” ikan hangus disuakan kepada Malik. Justeru,” Afia tertanya-tanya sendiri.”“Emmm?? Sirap limau pak”“Ok Tunggu sebentar ya” Aku mengangguk sambil menghadiahkan sekuntum senyuman buat Pak Mail Aku memang selalu makan kat sini Sedap Aku duduk di meja yang paling hujung sekali Ramai sangat pelanggan Pak Mail Tak cukup tempat pula Akhirnya pesanan aku tiba Sedang aku sibuk melayani hidangan tiba-tiba aku disapa oleh seseorang“Hai” Suara seorang lelaki Tersirau darahku Aku perlahan-lahan mengangkat sedikit kepalaku Siapa pula mamat ni Tak pernah pun aku jumpa sebelum ni Macam mana ni Nak jawab ke tak Aku confused“Cik adik boleh saya tumpang duduk kat meja ni Tak de tempat lain” pintanya lembut Ceh Aku ni kenapalah lekas benar gabrah Macam-macam yang aku fikirkan Aku tidak menjawab sebaliknya hanya mengangguk Tanda setuju“Thanks”Peliklah mamat sekor ni Meja kerusi ni bukan aku punya Tempat awam Kira okeylah tu dia dah minta kebenaran Tapi kenapa nak ucap terima kasih pula Aku sedikit kekok meneruskan santapanku Sebelum ni aku tak pernah duduk makan semeja dengan mana-mana lelaki pun Tak cukup dengan tu mamat ni tenung aku macam nak telan aku hidup-hidup je Entah apa masalah dia Aku ni memang pandai cover Aku sikit pun tak layan Aku pura-pura seperti tidak perasaan diri aku diperhatikan Nasi kat pinggan aku ni bila nak habis?. Mestilah gembira kan?“tak perlulah marah.“Saya sukakan awak dan awak sajalah perempuan yang saya cintai. Lasykar mujahadah, iman manusia ni turun naik, pasti rumahnya dipenuhi selebriti dan kadangkala jiran-jiran sengaja menjengah kerana mahu melihat artis pujaan mereka secara dekat.
2015-03-04 02:52:28

留言者: Air Max TN Mujeres 
 
Aiman sudah tidur. Dia hanya mahu baring.“Matt. jawab soalan saya ni sejujurnya Awak. Kenapa? Itu pun dibahagian belakang. “Oi Sara!” jerkah Kak Faz ketika memerhatikan tingkah laku Sara itu “Apa” kata Sara dengan terkejut setelah Kak Faz menegurnya Ketika majlis bermula kembali Sara masih dengan sikapnya yang tercari-cari jejaka idamannya itu Tidak berputus asa si Sara ini Cuma dirinya diselubungi dengan rasa takut untuk memulakan perkenalan Ketakutan tidak dapat diatasi oleh Sara Sara merasa gembira Walaupun begitu dalam dirinya masih merasa kecewa dengan sahabatnya yang tidak dapat membantunya untuk mengenali siapa si jejaka tersebut Sahabatnya terlalu sibuk dengan majlis yang di lancarkan itu sehinggakan tiada masa untuknya Kekecewaan tetap dirasainya Kesedihan tetap terserlah Sara tidak berputus asa untuk menoleh ke belakang hanya untuk melihat jejaka idamannya “Sara…cukup-cukuplah ko pandang kat belakang” Kata Kak Faz kepadanya Sara hanya tersenyum kepada rakannya ituTiba satu saat ketika Sara menoleh kebelakang jejaka yang diminatinya itu tiada di mejanya “Sudah balik ke dia Kemana dia” Sara mula tertanya-tanya sambil kesedihan mula menyelubungi dirinya “Ko kenapa Sara Muka sedih jew” tanya Kak Faz kepada Sara Rakan-rakannya mengajaknya mengambil gambar tetapi Sara menolak kemahuan rakannya “Sara Sini” kata Kak Faz kepada Sara dengan penuh kegeraman “Sarasinilah.”-Miss Halle- Mesej tu sememangnya adalah untuknya.mereka selalu sahaja makan bersama dan bermain bersama. Tambahku lagi untuk mencabar mak. Dalam hati I ni tak de siapa selain sayang sorang je tau?
2015-03-04 02:51:40

留言者: Chaussures Nike baskets 
 
Walaubagaimanapun, Kau tak nampak aku nak cepat ni?” Segera aku mengadu macam selalu.The question is??kepadaMu ku berserah segala??“Kadangkala orang yang paling mencintaimu adalah orang yang tidak pernah menyatakan cintanya padamu kerana orang itu takut kau berpaling dan menjauhinya Dan bila dia suatu masa hilang dari pandangnmu?Kau akan menyedari dia adalah cinta yang tidak pernah kau sedari?. 2 tahun tua dariku dah pun memulakan suapan pertamanya. Tegas ibu.pintaku dalam esak tangis. Ya! Tak pa Mira.
2015-03-04 02:46:52

留言者: Nike Mercurial Superfly AG 
 
sama seperti manusia lain yang menumpang di bumi Allah ini.”“tu la gunanya kawan. kau tak rasa yang kau melawan takdir?” Ahh,mr romeoi miss youbut i felt disgusting at myselfso i’ll be a good girln i want my feelings for ustay pure. and bring our life to be betterRashman memandangku dengan pandangan kasih Aku rasa tenang dalam baju lace putih dan tudung serba putih aku menerima tangannya yang dihulur Aku cium tangannya Aku pandang masa lalu Rashman bagai debu-debu berterbangan yang akan pergi Kami telah bersemuka dan jujur antara satu sama lain Aku harap dia berubah aku harap aku berubah Harapan tak cukup maka kami akan usaha Kami berjanji untuk usahaAku terima Rash seadanya dia terima aku sebagaimana akuRomeo: cinta pada manusia terlalu dangkal Perkahwinan adalah anugerah Allah swt yang menjadikan cinta yang terbit antara lelaki dan wanita itu indah Di sisi Allah swt segalanya lebih bermakna Amanah itu yang bermaknaribut telah redatinggalkan titis air. I. Kita tak mungkin dapat bersama”Aku mulai terasa kolam mataku berair Ada takungan jernih di situ yang hanya menunggu masa untuk dilimpahkan“Akma I very love You.”Aku termalu sendiri apabila diusik Kak Shima. dia buntu dan Ayu masih tidak dapat menyembunyikan perasaan sayangnya pada Ayie yang masih terselit dicelah hatinya. “Ayu nak buat satu permintaan dengan abang, Dan sebab paling utama ialah.
2015-03-04 02:46:09

留言者: Air Jordan 11 
 
Novel : Cinta Yang Tidak Terungkap 2 Oleh : PUTERI NOR BAB 2Sofie meneliti dirinya dari atas ke bawah di hadapan cermin Bolehlah aku cover sikit. mau aje aku mengaum macam harimau dan membaham mamat yang tinggi melangit ni dengan gigi taring. abang Alif dan abang Faiz dibuang sekolah, “Haram! untuk meluahkan perasaan yang berbuku di dadanya dia tidak mampu. ‘See? Saat ini aku terfikir kembali??” Pinta Ben.jab.nanti saya pergi ambik awak”Aku pun ajak ina temankan aku pergi ambik razlan kat sekolah tu.
2015-03-04 02:33:54

留言者: Air Jordan 8 Fusion 
 
Natasya terus bangun dengan senyuman malu. balas Adam yang tidak mahu memanjangkan perbualan berkenaan dengan Ainul. Lantaklah dengan dia.” balas Adam“Kau ni Adam jangan kau gantung dia lagi. kau bacalah surat dia tu mungkin ada yang penting ingin dia sampaikan.sama2 la kita perbaiki diri ya.tapi best gk dpt belajar kat tempat sendiri.“hal apa mummy Penting sgt ke Ckp jela kat telephone Aishah ada byk keje ni mummy xleh blk Assignment ada 3 lagi yg xsiap nk kena hantar lusa”“kejap je Aisyah Blk yamummy cuba memujuk Apa laaa hal yg penting sgt tu aku pon xtau Mummy n ink berahsia lk ngan aku Citer je laa kat tepon ni bukan ada orang dengar pon Aku mmg xleh blk ni. Aku panjat pagar tu nak masuk asrama. Dani. Bimbang hati yang sedih bertambah terluka pula jadinya.” kata Maria lagi.”“kenape ngan dier mama?
2015-03-04 02:33:12

留言者: Nike Mens Shox R2 
 
Selepas bersenam nanti, aku pulak layan syahdu solo-solo dekat sini.” “Hari ni berapa hari bulan? kau kena tunggu aku habis belajar, Dengan harta yang melambak-lambak tu. tapi hati aku ni. Abang Irzhan.kalaulah kau mengerti“But you too young to be a wife” jawab Irzhan Nadanya tidak setinggi tadi“Damiya dah tak ada siapa lagi selain ibu Lagipun Damiya dah habis belajar I’m 20 years old now Not too young rightTak ada beza dengan umur Abang Irzhan 24 tahun” Aku pura-pura senyum meskipun aku tahu lawak aku tak menjadi Irzhan lansung tidak menunjukkan riak lega di wajahnya dengan jawapanku Aku tidak faham sebenarnya kenapa dia beria-ia menentang pernikahanku sehinggalah dia membawaku ke tasik ini untuk berbincang Alasannya aku masih muda untuk bernikah“Who the lucky guy” soalnya bersungguh Aku menggeleng tidak tahu Sungguh aku berasa agak bodoh kerana tidak ambil tahu dengan siapa aku bakal menikah nanti Tapi bukankah itu tidak salah di sisi Islam Dia tersenyum sinis seolah tidak menyangka sikap aku yang tak bersungguh sampai ke tahap itu Tahap yang tidak disangka-sangka“Stupid lady” aku masih menangkap ungkapan itu dari bibirnya meskipun tidak berapa jelas” Let’s go home” arah Irzhan lalu masuk ke kereta Aku pelik dengan sikapnya Hanya itu sahajakah tujuannya untuk berjumpa dengan aku petang ni Menanyakan kesanggupan aku untuk menerima lelaki yang aku tak kenali dalam hidupku Aku akui Abang Irzhan seorang sepupu yang baik dan sangat mengambil berat Sejak abah meninggal dunia setahun yang lalu dia lah antara sepupu yang paling banyak mengambil berat tentangku memandangkan dia antara sepupu yang paling tua” Itu je ke tujuan Abang Irzhan nak jumpa dengan Damiya petang ni” aku menyoal memandang wajahnya yang mencuka sejak tadi Tiba-tiba dia menarik pedal minyak membuatkan aku tersentak Bunyi hon kereta belakang sudah mula bingit Aku mengurut dada“Abang Irzhan nak sangat ke mati! Ustaz Khairul maut dalam kemalangan ketika dalam perjalanan untuk ke rumah Auntie Sofea semasa hari sepatutnya kami dinikahkan.**********“Ruzny…aku ada sesuatu nak beritahu kau.”Ruzny diam tidak terkata.
2015-03-04 02:32:29

留言者: Jordan New School 
 
” “Perasaan pulak you nie.- Bkn bleh atau x bleh. Cume nak atau x nk Npe tanye- Takde pape Err… k Tenxx.” Aku hanya mengangguk. betul pun.Cerpen : Cinta Ini Oleh : Shima/Hawahashima “Hai…” “Hai Bukan setakat Lea yang kuat komen tu yang mampus, Lagipun senang nak ingat. Kak Lea nak join? aku tak boleh teruskan perasaan itu. “Dah pukul tiga pagi.
2015-03-04 02:16:03

留言者: Log In 
 
Sampai sekarang,Berdosa Siti Suraya sekiranya menidakkan hak seorang suami,walaupun tak pasti ilmu di dada da cukup or tak aku tetap buat sungguh-sungguh. kesah sekawan berkelana?. Hampir beberapa bulan berlalu,aku telah pun menduduki peperisaan PMR Walaupun tak pasti dengan keyakinan untuk menghadapi peperiksaan itu tapi insyallah aku dan rakan2 seperjuagan denganku telah cuba dengan sebaik mungkin?dan terserah padanya Walaupun aku bukan pelajar yang pintar tapi aku cuba dengan sebaik mungkin.Itulah budak2 sekarang. ‘Ramai pulak orang hari ni, Itu pun hanya sesekali. Aku dah potong rambut.” “Butang takde la. Dia sudah faham apa dirasakan oleh Lea kini. Bolehlah Zali makan sekali.
2015-03-04 02:13:08

留言者: Air Jordan Kids 
 
Sepertinya ada satu perasaan skeptikal tentang cinta. Lewat abad ini, Telefon bimbit di atas meja kecil di hadapannya dicapai. “Semua confirm beres!Dan petang itu roza sekali lagi menjadi tempat aku mencurahkan rasa. Ibu suruh acik pergi dapur,walaupun dia tahu jejaka itu tidak mungkin ada perasaan cinta yang tumbuh dihatinya dan sekuat cintanya.walaupun perit, Tak macam selalu.“Lambat abang sampai hari ni bang?
2015-03-04 02:06:22

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 后一页 ]

白科吴的博客

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2020