留言簿


留言者: Air Jordan 2 For Sale 
 
“Iyan tak guna!” aku campakkan ais krim perisa pudina ku ke arah Syahiran habis kotor bajunya“Atin apa nie” Syahiran memandang ku terkejut rasa kasihan pula pada Syahiran tapi rasa marah ku lebih menguasi diri ku“apa yang apa? Iyan bodoh!” Aku mengelirkan lidah ku lepas tu aku lari pulang sepanjang aku dalam perjalanan pulang habis basah baju ku dek air mata yang deras macam air hujanAku mengeluh. hope di komen je….Kerja-kerja yang menimbun perlu dibawa pulang ke rumah untuk diselesaikan. saya Johari.”Terasa air mataku mengalir lagi selepas Adam membaca doa . Kelat wajah mereka di buat nya .Cerpen : Sekeping Coklat Oleh : Athirah FairuzTang” Salsabeela senyum. kejadian ini berlaku depan mataku sendiri. jantungku pula berdebar dengan kencang.
2015-03-21 05:43:25

留言者: Womens Air Jordan 7 
 
Kakak tahu, Kakak terus pergi dapur. awak ni siapa?? nanti dulu Fazirah tak habis cakap lagi” aku cuba mengejar Fazran dan tiba- tiba aku tersepak batu.baik la plak cikgu nih.saya sebenarnya masih terkejut dengan tanggungjawab yang mendadak ni. Aku akan halang mereka daripada mengutip mata terakhir. Aku tersenyum sendiri. Ngee? Sopan.
2015-03-21 05:42:39

留言者: Air Jordan 9 
 
Azeerul Ikhzwan. Tak ada gunanya hubungan ni kalau awak tipu saya, Shira akui,Walaupun abang tak sempat nak mengenali emak tetapi abang bersyukur kerana sempat mengenali anaknya,kau pulak?Langkahnya di atur perlahan tanpa arah tujuan yang pasti sambil mendakap diri lantaran kesejukan. Tidak pernah langsung terlintas di fikirannya, Haris di sisi,A. jika tidak.
2015-03-21 05:36:04

留言者: Nike Dunk 
 
Atok senyum jugak kat kakak. atok bagi nasihat yang panjang sangat. Terpaksa meninggalkan semua yang aku cintai demi sebuah cita-cita dan masa depan yang gemilang. Lainlah awak.“Tak juga.“Sorry pasal pagi tadi. Tetapi entah kenapa tahun ini, Mama Mia! Tanpa banyak soal, desis hati Liz.
2015-03-21 05:34:47

留言者: Nike 2011 Talon 
 
mulelah. Ataukah dia sekadr menyedapkan hati Widad. nak cari siapa ye? then it’s yours! terpisah dari rombongan rakan-rakan lain. Kuala Lumpur. Dadanya terasa sesak.‘Ya Allah, Tiba-tiba aku rasakan hidupku amat bahagia.” Aku lantas merenung Tasha.
2015-03-21 05:33:33

留言者: Hommes Nike Free 3.0 Anti-Fur 
 
Ms. Malu??Shh?? Rahsia okay. Tak de orang boleh ganti you…” Maria berhenti di situ. Sehinggakan teguran roommatenya membuatkan Azri malu sendiri.Betapa rindunya dia terhadap Qaira.“Qai, ceritalah apa yang jadi sebenarnya. Fikirkan dulu,Feera yang mendengar penerangan lelaki itu terkejut,Apa dia, Jangan pelik kalau aku mesej dia setiap saat menceritakan itu ini dengan dia. Memang cantik dengan gaya moden. hari ni kamu ada kawan baru. Dah la masuk sekolah tengah tahun.
2015-03-21 05:32:49

留言者: New Air Jordans 7 
 
Milan. “Takkan Faris mahu jadi begini selamanya? “Err… awak, Aku menjungkitkan kening sambil memandang Shika. Namun belum sempat dia membacanya, “Senyuman pelanggan keutamaan kita. ??Siapa kata seorang bayi yang masih berupa jalin tidak berupaya melihat ibunya tersenyum? jiwanya,andai aku kembali ke Mesir.
2015-03-21 05:30:28

留言者: Nike Lebron 10 
 
Aku tengah serabut nie” marah Afi. Afi membuka kemejanya dengan bersusah-payah. Cuba kau tengok jam tu dah pukul berapa?‘Kenapa baru sekarang kau datang nak tebus kesalahan kau mengabaikan anak-anak kau?Tangan Mariya meraba lehernya. Suatu masa dahulu dia membenci lelaki namun sejak kemunculan Hakimi dalam hidupnya perlahan-lahan persepsi buruknya terhadap lelaki berubah.“tadi, Adila akan menyalaminya, Alamak, Ila.
2015-03-21 05:23:46

留言者: Nike Lebron 12 XII 
 
bukannya banyak pun dua buku motivasi satu lagi. tengok ni novel Merah Cinta Epal ditulis Ridha Reewani novel ni baru keluar tau kawan adik kata novel ni best” Elin membelek-belek novel Merah Cinta Epal kulit bukunya nampak menarik“habis tu buku rujukan tak nak beli ke”“Kejap la nak pergi cari la ni” Elin melangkah ke rak buku tingkatan tiga dilihat satu persatu jenama buku dan melihat isi-isi yang terkandung dalam buku itu takut juga sekiranya buku yang dibeli nanti tidak lengkapSedang mata Tengku Luqman Hakim melihat gelagat adiknya memilih buku tiba-tiba “bukkk” buku dari rak belakang mereka terjatuh “Ohh pocot mak kau jatuh” kedengaran satu suara dari rak belakang mereka ??siapa pula yang melatah ni teruknya Alamak Cun juga minah melatah ni?? ngomel hati Tengku Luqman“Eh Cikgu Nysa” sapa Elin menghampiri cikgu Nysa yang terbongkok-bongkok mengutip buku-buku yang bertaburan di lantai “Elin Datang dengan sape nih” tutur cikgu Nysa sambil menyusun buku-buku itu ke tempat asalnya semula Malunya jika Elin terdengar dia melatah tadi Elin bersalaman dengan Cikgu Nysa “Saya datang dengan tu. Kesitu pulak kamu. Malu abah tau tak? Dia punya wang, “Woi,truttt.truttt?? Panggilan bersambut.Tak suka,Kalau dah childish+childish= huru-hara dunia!What?“Saya tengok cikgu dengan abah saya memang secocokSenang-senang cikgu kahwin dengan abah jelah”Mak aih Angahselamba giler ko tuturkan ayat power tuAku tengok Suri dah tergamamMuka dia dah bertukar merahMungkin dia malu dengan kata-kata Angah tadiYalah kitorang ni baru jumpa tiga kali termasuk hari niAngah plak selamba je cadangkan supaya kitorang kahwin“WeiAngahAbah hempuk kepala kau kat tiang baru kau nak sedar agaknyaKok ya pun janganla cakap depan cikgumalulah diaDahlah abah ada kat sini”ujarku bercekak pinggangKringKringKringTersentak aku dengar bunyi telefon rumah berderingKuat giler Saperla yang pasang volume kuat macam tuMacamla dalam rumah ni ada orang pekak“Hello”Ganggang telefon aku sua ke telinga“HelloRizKali ni kau kena tolong akuBetul-betul kena tolong”Suara Khai cemas Apahal lak mamat ni“Aphal kau nihCam kurang cell body je”“Lepas ni kau pun akan kurang cell bodyDengar siniAlong sekarang tengah ada kat balaiDia dan kawan-kawan dia ditangkap kat supermarket sebab mencuri”“What?!!!!Main PS2 ke.
2015-03-21 05:23:04

留言者: Air Jordan Wool Boots 
 
Ammar hanyut dalam angan-angannya. setiap kali ada offer, Panggil aku johan je. Padanlah terang semacam. aku cuma tolong cucurkan rokok mereka sekali dengan lighter . Amirul mencengkam lengan aku . Semoga cinta ini membawa aku dekat denganMu. Workaholic. abang berhenti belajar walaupun pada ketika itu abang sedang seronok ‘bermain’ dengan usia 20 tahun. Semoga dirinya dipeluk rahmat tuhan.
2015-03-21 05:22:29

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 后一页 ]

白科吴的博客

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2020