留言簿


留言者: Nike Air Max 90 Bottes 
 
Atlet sekolah agaknya. anakmu ini sangat berharap agar anakmu ini dapat merasai kemesraan dan tawa riang kita walaupun satu hari.“Ayah, cantik tak adik?” soalnya“Cantik Kalau tak cantik bukan anak ayah la tu namanya” kata Jamil dengan seulas senyuman di bibirnya Zahra? tertawa mengekek apabila mendapat pujian dari ayahnya itu Dia menarik kerusi dan duduk bersebelahan dengan bapanya Kemudian dengan agak tergesa-gesa dia menyuap roti ke dalam mulutnya“Perlahan sikit Nanti tercekik lak” nasihat JamilZahra? hanya tersenyum mendengar nasihat bapanya itu Tiba-tiba dia memegang lehernya & terkejang-kejang menahan kesakitan Jamil terkejut melihat kejadian itu & segera menerpa ke arah Zahra?. dia menjadi bingung, Lelaki itu datang menghampiri mereka. adik jangan bohong akak taw!!’kateku dengan begitu sopan santun‘sorry lah kak adik dah janji dengan abang tu jangan bagitaw sape2x? kalau adik bagitaw nanti maknenye adik melanggar janji lah kak.’‘Tiqa tahu Lya bagitaw Tiqa.’‘so Tiqa suke Amir ke’‘bile Tiqa bersame Amir. “Waalaikumsalam. Saat itu juga Lia seakan-akan terbayang sekujur tubuh milik kekasih hatinya yang satu itu berdiri di balik tubir matanya.
2015-03-30 18:46:08

留言者: Man Nike Air Max 2009 Shoes 
 
Alia tak buat semua yang Is nampak tu” sebaik dia menghabiskan ayatnya,“Is, Tak ada komen langsung keluar dari mulut babah. I harap you pertimbangkan tawaran I Cik Firdayu. Tadi bukan main lembik lagi aku tengok.”” Ok.Sara tak kisah pun” kata Sara dengan penuh kesedihan. Adakah dia berpeluang untuk mengembalikan keindahan itu? Saya tengok awak berdua bukan main rapat. Cakap aje nak apa.
2015-03-30 18:42:39

留言者: Oakley Commit SQ On Sale 
 
” Otak Nurin mula memikirkan sesuatu yang di luar batasan pemikirannya. Apa yang dikhabarkan oleh doktor muda itu masih lagi terngiang-ngiang di telinganya. Tubuh aku baringkan di atas katil bersaiz queen dan aku pejamkan mata. Tak macam anak dia, Air mataku kian deras. Tawa kami pecah melihat Puan Kamariah tergoleh bak buah nangka busuk.Setelah memulakan dengan nama Allah dan berselawat maka berkatalah si Botak, kita semua ialah pemuda pemudi harapan bangsa dan umat islam yang kini menagih kemenangan dan kegemilangan umat islam kembali supaya maruah agama dan maruah umat kita tidak tercela dan senang diperkotak katikkan. terlakar potret wajahku. Aku memang minat melukis.Berita yang dia dengar tadi macam tak logik je nak proses. Sebab aku percaya dan yakin pada ibu dan abah. Saya minta diri dulu. guru kelas 3 Kenanga panggil aku. Hatinya berbunga.
2015-03-30 18:39:28

留言者: HOMME Nike Collections 
 
Alivia came out from her house, kiranya dia boleh balik kampung cuma terkilan kerana kenduri pihak lelaki hari selasa.” Dhira mengerutkan kening. saat di mana dia masih bebas melakukan apa yang dia suka.Dhea pandang langit malam. Ada sesuatu yang hendak saya katakan,” katanya dengan penuh bersemangat.orang-orang Daniel berlawan dengan konco-konco Vee.Tapi papa dia ada bagi bodyguard kat dia, dia kata aku minah Indon?
2015-03-30 18:32:49

留言者: Kobe 8 Easter 
 
” Abang Halim menepuk dahinya. “Apa pula ada jodohnya, merah padam menahan amarah yang makin berapi.Firdaus,guru itu pergi sebelum sempat dia mengucapkan kata maaf.”,”, Azman bergegas menaiki keretanya dan memberhentikannya di hadapan pagar rumah sewa Laila. jawab Laila muktamad.”Eh.budakKau duduk sana diam-diamAku bukan kakak kauKau faham takKau tak layak panggil aku kakakCacatFaham”Ditonjolnya kepala Mikhail yang masih setahun jagung ituYang masih tidak mengerti apa-apa selain buntukan kasih sayang”Astarghfirullahhala’zimCik Juliaapa dah berlaku niKenapa pukul MikhailCikMikahil ni kan masih kecil lagiDia tak tahu apa-apa Cik”ujar Mak Jah sambil memujuk Mikhail yang teresak-esak menahan kesakitan“Argh!
2015-03-30 18:26:20

留言者: Oakley Montefrio Sunglasses 
 
Selesai menulis, jangan nangis macam ni,aku tidak sangka selama ini dia merahsiakan penyakitnya daripada kita.wajahnya tetap berseri-seri, Kehidupan kita berjalan lancar walaupun kita berkomunikasi sekali-sekala sahaja. Mama awak amat sayangkan saya sejak saya kapel dengan Ashraf lagi. Namun wajah gadis itu berselindung di sebalik redup cahaya yang memancar. Dilemparkan pandangan ke arah suaminya yang baru pulang menunaikan solat berjemaah di surau kampung mereka.” Ini anak saya…Zariff.baru dua tahun…” Annisa mengalirkan air matanya Tegar sungguh Irham meninggalkan anak kecil itu Mata itu. Bayi lelaki itu sungguh comel dan kacak seperti ayahnya.Bersiap lah lagi,”Apalah kau ni.Rina merupakan kekasih Remy sejak di universiti lagi. boleh saja!Aku runsing.=Mira syg Man.Adoiiii, warrhhhh, Mesti kena kuat!” pinta Dinaz.
2015-03-30 18:25:13

留言者: Nike Air Max 2014 
 
Mimpi itu sekadar lakonan yang dimainkannya sebagai peranan watak utama. Mat romeo. Pantas Didot membelok ke jalan utama menuju ke kampus. Mi. takkanlah kau nak aku meruntuhkan rumahtangga orang lain?”“Kawan aku tak angkat.Hujan??hujan. ” Kan aku dah pesan, Salina mengikuti langkah majikannya. sekurangnya.
2015-03-30 18:17:45

留言者: Nike Air Max 24-7 
 
Kawan Syu dah tunggu kat kafe, Hasrul memandang ke dalam anak mata gadis yang berada dihadapannya itu.Eeeee,Ada ke patut, sampai sana petang.” ” Oppsss……… Sorry…. Kalian main kotor dalam pilihanraya kampus.“bertenang.HARI ini, Jangan jual mahal sangat. Aku takut ada orang kebas dia dari kau macam mana”DARI petang tadi lagi dia menunggu kepulangan Zafran Nampaknya sekarang jam dah menunjukkan pukul 8 malam Takkan Zafran masih lagi belum pulang Dia mahu bertanya Tapi pada siapa Kemudian dia melangkahkan kaki menuju ke ruang dapur manalah tahu Mak Jah boleh menjawab segala kekusutan fikirannya Dia benar-benar rasa sunyi Tuan Razman pun belum pulang dari outstation“Mak Jah Zaf belum balik lagi ke” soal Sofia Dari pagi Zafran keluar sampai sekarang dia belum balik lagi Takkan dia duduk di pejabat sampai malam-malam begini“Cik Sofia tak tahu ke” soal Mak Jah hairan Tapi mungkin jga Cik Sofia tidak tahu kerana Zafran keluar rumah awal pagi lagi“Tahu apa” soal Sofia hairan“Zaf memang tak balik sebab dia pergi ke KL pagi tadi Katanya dia ada urusan penting di KL.” Bukk! “So.” “Erm.sedar diri pun Sebenarnya kan kau tak macam badut” Taufiq tersneyum senang hati “Tapi mengalahkan beruk kat dalam hutan tu.“Maya,“Adoi….” Maaflah Dhiya,aku bukannya sengaja nak sergah kau macam tadi tu tapi dah banyak kali aku panggil kau, Duduk terperap dalam rumah itu hobinya. Ibu masih bersahaja wajahnya. Di sisi luar pintu masuk ke ladang, Sanwic roti gandum penuh yang berintikan lebihan daging panggang semalam dan hirisan keju cheddar berkongsi ruang dengan termos berisi teh panas di dalam bakul itu.
2015-03-30 18:12:26

留言者: Nike Air Jordan Wade Shoes 
 
Pagi tadi dengan sekali lafaz dia telah menjadi milikku. dia tetap ditemani malam yang sepi. Tak… Tak boleh jadi ni… Hatiku milik Mirah sorang je. Dahlah sebelum kahwin lagi mereka berkelahi,Bab 38 tahun kemudian ??Aku melabuhkan punggungku di kerusi sambil memandang keliling Tas tangan Guess aku letakkan di sisi Suasana di Starbucks Coffee amat tenang sekali waktu walau di luar sana nampak agak sibuk Maklumlah budak-budak baru pulang dari sekolah Seorang pelajar perempuan menarik perhatianku Badannya yang gempal mengingatkanku pada diriku sewaktu sekolah menengahKini dalam usia 25 tahun dan bergelar seorang arkitek aku amat jauh berbeza dengan dulu Walau duit gaji habis aku belanjakan untuk mencantikkan diri tapi aku amat berpuas hati Wajahku yang dulu dipenuhi jerawat kini halus mulus dan putih berseri Jika dulu ramai yang mengejekku kini ramai pula yang memuji kulit mukaku Aku sudah tentunya tidak gemuk seperti duluSejak dari universiti aku mula menjaga badanku Aku tidak mahu Zack malu berdamping denganku walau dia acap kali menyakinkan aku bahawa bukan rupa paras yang dicari Zack ya Zack yang dulunya hanya rakan belajar tapi telah menjadi kekasihku sejak dari tahun pertama di universiti Dialah sumber inspirasiku untuk mementingkan kesihatan dan sekali gus memperbaiki penampilan diri Mengikut Zack berjogging dan ke gym setiap petang selepas kelas membuatkan lemak-lemak di badan hilang perlahan-lahan Tambahan pula dengan rawatan di Slimworld seminggu sekali semenjak gaji pertama menjadikan badanku impian setiap wanita dan igauan setiap lelakiDari cermin tingkap sisi Starbucks Coffee aku melihat Zack berlari-lari anak sambil melambai-lambai Wajah tampannya masih seperti dulu tidak lengkang dari senyuman manis “Senyum itu sedekah” ujar Zack kalau setiap kali aku bertanya kenapa dia asyik tersenyum“Assalamualaikum” ucapnya sambil menarik kerusi di hadapanku“Waalaikumsalam Kenapa lambat” kataku sambil menarik muka masam Tidaklah marah sebenarnya sebab akupun baru saja sampai cuma saja nak bermanja“Janganlah marah sayang Nanti berkedut muka tu nak naik pelamin bulan depan I lambat sebab singgah di kedai printing ambil kad kita ni” usiknyaAku tersenyum sambil mengambil sekeping kad yang dihulurkan Zack Senyumanku semakin melebar apabila membaca nama Zackary Wilson dan Erina Eriqa terpampang di kad ‘Alhamdulillah Terima kasih Ya Allah Kau makbulkan doaku ini Aku amat bersyukur dan gembira sekali’ bisikku di hati Perlahan-lahan aku mengalih pandangan dari kad ke wajah Zack Wajah tenang yang amatku cntaiku tatap airmata gembira mengalir perlahan-lahan“I love Erina Eriqa Always love you Dari dulu lagi sejak kita bersekolah I sayangkan you bukan kerana you dah cantik sekarang tapi kerana keperibadian dan hati you yang sentiasa cantik I janji insyaAllah akan sentiasa sayangkan you dari seorang kenalan kekasih dan bila you jadi isteri I” ujarnya perlahan“Terima kasih Zackary I love you too Today tomorrow and forever” balasku perlahan Salah dirinyakah kalau dilahirkan gemuk,Sebaik sahaja Ezani dimasukkan ke bilik rawatan, Dunia akhirat? Dia memerhati tangan itu untuk memastikan apa yang dirasanya dan senyuman lebar merekah dari bibir apabila sekali lagi terdapat gerakan dari jari-jemari tersebut. So.dapp. Tapi jalan lenggang saja.
2015-03-30 18:05:19

留言者: Nike Lebron 11 
 
tiba-tiba aku terdengar bunyi guruh. tomyam dan beberapa hidangan lain.Ada yang disembunyikannya.ini Syana. Namun hakikatnya kamilah pendajal yang begitu pandai menyembunyikan rahsia. ” zee, Tapi itu tak bermakna Nine perlu memaksa diri Nine untuk bersama Nis. Tasha? Sekali lagi Faris hanya mengangguk. Faris hanya mengangguk.
2015-03-30 18:04:05

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 后一页 ]

白科吴的博客

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2020