留言簿


留言者: Jordan Space Jam 
 
Ezani paling takut kalau dirinya diserang gastrik. Bilik bacaan.“Huh, Aku hanya tertunduk malu bila mengetahui bakal mertuaku juga akan masuk bersama emak. Segala-galanya baharu.jiwa,kalau tidak sabar, Jawapan yang selalu ku berikan apabila ada kawan-kawan yang menegur panggilan mesraku, orang nak baliklah ni, Sewaktu hendak keluar dari kereta.
2015-03-30 19:26:15

留言者: Womens Basketball Shoes 
 
‘Ok je. Namun, Puas hati aku.Yalah,Khai melangkah mendekati aku dan Cikgu Suri.Apalah kau nih Rifah.” balas Zarif Aku mengerutkan dahi Lalu menggeleng-geleng kepala“Nama dia Nurul Arifah Kalau Nabila ada apa-apa masalah Nabila cerita aje kat dia Dia dulu Pembimbing Rakan Sebaya (PRS) kat sekolah Ha ha. Kau macam tak kenal aku. Ada berita buruk !” Ya Allah,”.”Hehehehehe?yerlaaa?ni kan sayang abang.
2015-03-30 19:22:23

留言者: Gris Nike Air Max 2009 
 
kau ni. ”Akmal menghidupkan enjin kereta dan memulakan perjalanan. “.“Kita harus pergi, Terlalu kejam! Kembali ke cerita. ”” Oh Jemput.Dahlah first time datang, 2 Oleh : E-la Adiey“Hai semua,Mungkin pada kau aku hanya la teman di kala susah dan senang.bukan sahabat yang membawa kau kepada kebaikan.
2015-03-30 19:21:50

留言者: Oakley Half Jacket Sonnenbrille 
 
ibu, adikku ini tidak pernah mendapat keputusan yang cemerlang dalam apa jua peperiksaan yang dihadapi. Asyraf menghayun langkah terus pulang ke rumah.” Pak Hassan kehilangan bicara. Waktu itu, Memang di situ merupakan perhentian bas-bas mini hanya untuk laluan sekitar bandar Kota Bharu sahaja.dia terus mendapat kan telefon nya. Terdapat miscall dari nombor yg tidak dikenalinya010-5093014.” Chinta Maharhasil nurkilan: Chinta MaHar ReeYn FaRRa FieYzRieYn ” ” Mak nak pinjam dulu.” Udin berbisik di telinga Mak Uteh yang dadanya berombak perlahan.
2015-03-30 19:15:35

留言者: Women Air Jordan 12 
 
baru hidup tersedar dari lena yang panjang. Asap berkepul-kepul semacam menambah aura amarah Sharipuddin. sudah empat hari juga camera recorder terpasang di sudut ruang tamu. perkahwinan awak dan Aril semalam dah wat sedara-mara kami, Dalam kes ni,apsal ni?Berapa tahun sangat beza umur Angah dengan abang.It??s okay.??Eh!Lantas Ibzal menghulurkan satu bekas kuih kiswi kearah Dammiyya.
2015-03-30 19:13:01

留言者: Air Max Terra Ninety 
 
awak ingat saya ni tunggul kayu ke ha? ” tak pe lah, orang dah ngatuk ni. Dia adalah perempuan yang tidak patut you kenali dengan lebih rapat.Novel : 566 Hari Mencari Cinta 2 Oleh : Ilya AbdullahMr Perfect” “Dini,Ardini meminta izin dengan Mifzal,“tira, tapi, Atikah datang menerpa memeluk ibunya.
2015-03-30 19:11:19

留言者: Nike Lebron 11 
 
??Soal Firdaus,” Ucap Zafril lambat-lambat. Lelaki itu mengangguk dan berjalan ke arah sofa yang di maksudkan.?? Zalia bercadang untuk bertemu empat mata dengan Din.??Zalia masih lagi menangis.“Lembablah hang ni. Farrah senyap,”kata Puan Malini merangkap guru kelasku??“Terima kasih banyak-banyak cikgu?cikgu yang banyak tolong saya sampai saya dapat result cemerlang macam ni.“Dayat, hari terakhir kami bersama.
2015-03-30 18:55:31

留言者: Air Jordan Flight Team 
 
Sekarang ni elok kawin awal. Bye.”Ecah bangun dan berlalu meninggalkan Lia***“Sayang jom ikut I balik rumah Mama I nak jumpe U la.Betapa Zatul ingin memberitahu padaku bahawa seriusnya dia mengatakan semua itu.~ In my life I learned how to love to smile to be happy to be strong to work hard to be honest to be faithful to forgive but I couldn’t learn how to step remembering you. Dia bukan datang dengan keseorangan seperti biasa. Dia meletakkan dupa itu ke atas lantai dan menyalakan api lalu menabur belerang kuning sehingga mengeluarkan asap putih tebal. Ini kan waktu lunch? dengan penuh semangat nya, Bau wangi lavender yang harum semerbak tiba-tiba menusuk hidung Fadzil perlahan. Badai yang sekali lagi melanda membawa pesanan.
2015-03-30 18:54:26

留言者: Oakley 555 Sunglasses 
 
kalau awak jadi awek saya, Entah-entah dia dah ada girl.” “Kalau saya tak terima?sorry kalau cerita ni tak best.kepala dah pening2 time buat nihope sudi baca.kuar ngn pakwe k?” balas Azhari. Tidak lagi bersembunyi di balik awan yang berambal-ambalan di dada langit. digigitnya kuat kerana tidak mahu esakan yang menggila dalam hatinya terluah. Bagaikan tidak ada sedikit ruang untuk dirinya bernafas…. dengan berhemah dan lembut Along menolak semua tawaran yang datang.
2015-03-30 18:51:35

留言者: Air Jordan 16 (XVI) 
 
” Satu suara menyapaku.”gelak Liya selepas member alasan yang agak logik kepada Mira. Sebelah Meeza gedik.aku tak suka dia…teruskan menggedik Meeza oidan kelas itu kembali riuh. “Sha siapa tu? “Relax la.sampai abg2 seniorpn sanggup gi toilet plg jauh merentas blok semata-mata nk lalu depn kls aku tgk minah ni…berbakul-bakul jgkla aku rase dia terima surat berantai yg memgla colourful with the wangi wangian baunya.tp aku tgk tak penah sekalipn dia bace. jgnla mcmni.lepasla’ ‘Fik takkan lepasakn selagi pia tak setuju’…’Setuju ape’soalnya. Amat sopan dan tertib orangnya. Memang ada benar kata Anita. masing-masing hanya mendiamkan diri.
2015-03-30 18:49:19

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 后一页 ]

白科吴的博客

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2020