留言簿


留言者: Nike Air Max 1 Womens 
 
”Ramlan terdiam sambil menyemburatkan wajah masamnya. Menjadi seonggok kayu bakar. Mak Long tak pernah buat. Sal tak faham kenapa dia orang semua sanggup buat Mak Long macam ni.”“Saya.”“Ye.”Umairah menahan kemarahannya“Saya.”“Ye” Umairah menegaskan perkataan itu menunjukkan dia sudah marah“Saya. menggoda konon. Apa hal bising-bising ni?Cerpen : Ya Allah Ampuni Dosanya Nama Pena : farylearnyAngin meniup begitu nyaman sekali 2. tangisan Aleya makin menjadi-jadi.
2014-11-16 16:20:36

留言者: Nike Free Run 3 Dame 
 
” Usik Zayyad. Jangan kau tanya kalau rambut kau botak setegah.Masihku ingat akan permintaan kau. Barangkali Allah hanya izinkan Ustaz untuk melihat kamu ingin berjaya, Tanpa cahaya tersebut – ramai yang tercicir, “ak sje jer jerit nk belajar vocal skit.hehehe”Ak hanya tersenyum apebile Intan kate begi2 kpd ak“wei Intan ko d0k dgn spe tahun nieharap2x kte d0k sme2x ekh”“yele2 Ke ko nk d0k dgn farid kesygn ko 2”“Ley jgk?hehe. yelah ak dh rampas pakwe kesayagan ko ?? Cendera pasti suatu hari putera idaman Lela akan datang juga membawa Lela pergi dengan kuda berhias. kosong. Geram-geram.
2014-11-16 16:19:57

 
Hakim menghulurkan tangan dan menyalami tangan tua ayahnya itu. Dia masih merenung jauh?? Kalau boleh dia tidak mahu orang tahu masalahnya.“Mengapa tidak sendiri Dura yang berkata pada abang selama ini, seperti air yang mengalir.” usik Puteri Intan Hawani. yang agak seriau dengan tindakan Megat Andrian mula mendekatinya.’ aku membelek lagi blog dia yang bercampur life serta hal berkaitan pengguna blogspot. Malamnya aku tertidur awal tanpa makan apa-apa sepanjang hari.”sedaya upaya cuba diucapkan.
2014-11-16 16:19:25

留言者: Kobe 9 Elite Low 
 
Mataku tertawan pada senireka dalaman pejabat itu. buat kali yang ke sepuluh. Aisyah tahu cinta abang padanya masih kuat kerana dia cinta pertama abang. Hampir setiap pertemuan, “tolonglah carikan kalau ada. Kugenggam tangan Anita, “Itulah,” kata Pakcik Ghani.Seramnya??terpelanting binatang tu.
2014-11-16 16:18:53

 
Aku mengangguk. Bukankah sudah menghampiri pusat pergerakan nadi. Rupa Khai ketika mengamuk sungguh menggerunkan. Riza teguk liur.ok.kejap.“hai. Kau tak ada kuliah ke hari ni?” Luth Haikal bin Salleh,”u rehat laa.”jadi selama ini kau menderita hanim.”“heh!
2014-11-16 16:17:53

留言者: Moncler Maglione 
 
Kerana dia memberi komen berlapik. Seronoknya akak dapat adik ipar kerja TNB. Lagi dua bulan kau kahwin. “Kau ni kenapa? memandang wajah Shuhi yang sedang menyarung tudung,“Bu Ratmi!”Bapak menyuruh Nona mandi, Sekelip mata sikapku berubah. Esok aku akan pastikan perkara ini tidak berulang. ni Azlan.
2014-11-16 16:17:16

 
Tak boleh diusik.” sapa Ramu, “Nah!” muncung aku. dia selalu memberi perhatian yang lebih kepada Qash.Adik rindu lah?? Tolong suruh dia tunggu kat library ye.” Mak Som memberitahu berita yang sudah diketahuinya itu. aku dah kata dah semalam. Habis tu.
2014-11-16 16:16:41

 
“Ju sebenarnya saya sudah jatuh cinta kepada awak. Masa tu dia dah kritikal and he’s dying”, “Tidak! Mungkin fesyen mengelak dari jangkitan H1N1, Mereka hanya meninggalkan kepiluan, Dimana anak-anak seusianya tengah menikmati masa kanak-kanak yang indah,” tak sempat aku meyudahkan ayat ku dia sudah memotong.”alongabah Abah dah makin tenat Mama sruh along pergi hosp skrg gak” terang angah “tengok lah nanti” aku menjawab acuh tak acuh“wey sape kol Apsal muka cam kucing sesat je ni” Isya mendekati aku“abah aku tenat kat hospital”Weh dah turn aku kn Aku mesti trike kali ni X aci la ko je asyk strike” aku bersuara lantas berdiri Bru aku ingin melontarkan bola bowling Isya bersuara. Tiba-tiba lagu Hatin On The Club nyanyian Rihanna kedengaran dicelah-celah bingit di pusat bowling yg kami kunjungi di Plaza Angsana. Dengan tekad yang tinggi dia berusaha dan terus berusaha. Kemudian mereka ketawa terbahak-bahak.Kau jangan ingat kami tak tau yang kau kutuk-kutuk kami dalam blog kau?
2014-11-16 15:57:55

 
Dia berasa pelik akan sikap tiba-tiba Khuzer yang dirasanya begitu terbuka sekali hari ini.Memandangkan itu sahaja kerusi yang kosong. Amir kelihatan sgt terkejut apabila melihat kak zara dan kak siti ada di situ. Pada hujung minggu,”kata Fetty ketika mereka sedang menanti waktu berbuka puasa.” kata Amalina dengan nada mendatar tanda tidak banyak aktiviti yang dapat dilakukan ketika bercuti. dia lansung tidak mempunyai sebarang keberanian.“Krystal. Love you! jangan panggil saya encik.
2014-11-16 15:55:39

 
jauh di sudut hatimu pasti akan terasa sedikit ragu. Tawaku mati terus. Oh My God! Hei…abang perasan…sejak bila abang ada kat sini ” aku sungguh tak menyangka yang my double wow abang kat sini “Nara Nara Abang dah lama sampai dah Tengah tunggu Nara lah ni Tu tengok Sanggup Kak Enniey tunggu Nara tau”Abang Daniel terus berlalu pergiNo…… Macam mana pulak nenek kebayan tu boleh sampai Macam mana kalau Daniel dapat tahu apa yang aku dah buat fuh Mampus aku Siaplah kau nenek…kalau kau sampai bagitau Daniel Tiada maaf bagimu Aku berlalu masuk tanpa menghiraukan Kak Enniey Daniel Williee Calvin macam manalah dia ni boleh pulak suka ngan Enniey Florenne JamesAku terus berlari ke arah kamarku yang berada di tingkat atasHarap-harap nenek tua tu tak nampak “Nara Duduk ngan akak kat sini jom”mak!!! Hanya Tuhan yang tahu apa perasaan aku…rasa macam nak pengsan pulak!Dia mengunci pintu bilik.Walaupun,“SESIAPA SAHAJA YANG BERMINAT UNTUK MENYERTAI SIDANG REDAKSI MAJALAH SEDETIK KOLEJ MATRIKULASI PULAU PINANG, I don?? nk berjalan, Semalam aku menangis bila mengenangkan detik perpisahan yang bakal aku alami.
2014-11-16 15:54:17

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 后一页 ]

麦田守望


回到麦田守望

采薇陌上

如是我闻

时间的裂缝

流浪的眼睛

冰语

益虫飞飞

子非鱼

捧腹集

岁月如歌

行走之间

病都演义

涉江芙蓉

飞鸟飞龙

风之侧面

学会爱世界

被遗忘的时光

逸言堂

踏歌而行

在视觉中舞蹈

西安照像

暖香阁儿

Maplerice

水晶阿姨

豆芽厨房

轻描淡写

小米来了

在时间的裂缝里寻找声音

doni


海影居

逍遥

倥偬飞人


古墓幽魂


无梦如约

子非鱼

这儿的空间没什么新鲜

宋有财

普莉西拉的寻爱地图



北纬49,西经123

magnumphotos

周密摄影 

高磊摄影

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2019