留言簿


 
Deen belum datang ke? Watch out la pompuan yang berani kacau boyfriend aku ni.Alyaa tersenyum lagiAlways be mineI hear you breathYou?re lying close to meThe shadows goneI have found my peaceOooh You make me calmWith you I?m safe from harmAnd right by your sideI?ll stay thru the night?til eternityThat?s the way it will beAnd I wonder what you?re dreaming ofYou?re so peaceful when you sleepEverything I want everything I need is lying here in front of meif I ever lose my power to flyThen your love takes me highI?ll always be true to youSometimes I think I might lose it allGuess the chances are smallCause you hold me close I feel you nearDon?t let go say you?ll always be hereSo just hold me tight and I?ll be fineDreaming you will always be mineJust like the sunYou make me warm insideLike a soft summer breezeA moment to seizeSo true I won?t stop loving you Anggap je saya tak wujud kat sini. Geram je aku nak cubit pipi si Husna ni. sebelum ni I lepak dekat kelab tapi susahlah nak dapat barang. ini je satu-satunya siaran TV yang memaparkan cerita ada aksi,” soal Hariz Mikail,” soal Datin NormahNurul Adila tergamam mendengar soalan dari mamanya bersama muka yang merah menahan malu**********************************************************************************“Jangan nak buat-buat tidur!Sesampainya aku di bilik guru,Cukuplah denganJelingan matamuMelafazkan segalanya??
2014-11-16 18:38:11

 
Sebetulnya kalau aku sihat jarang sangat aku berada di rumah. siapa dia ‘beliau’ yang awak maksudkan ni? Afiz, Kini, Sama ada mereka menyedarinya,sy dh taw rncangan awk sume yg nk knekan cg adam.tp syatun kasi taw kat kitorang ape yg porch bg taw kat die.” Aku mengangguk. Sue nak jumpa Kelvin,aku harap kau faham.tit “Hai Sha, Aku ingin merasai pengalaman itu yang sepatutnya aku telah lalui semasa tamat STPM dahulu. aku mendapat panggilan telefon dari kampung.” Panas hatinya mendengar patah perkataan yang keluar daripada mulut Zayyad tadi.” Zayyad buat muka innocent. Hazwan menatap wajah Ayu yang kelihatan tersipu-sipu itu, Hazwan bingung dia tiba-tiba merasa bersalah dengan tindakannya yang terburu-buru itu sehingga mencederakan Ayu.
2014-11-16 18:35:42

留言者: Air Jordan III 
 
Dia suruh Min,saya Yuz.kalau tak melatah tak sah.Aku tercegat di situ.tau tak?” Penuh patriotik nada Liyana mengulas selepas membaca biodata pereka itu yang terselit dalam majalah.”“Nak tengok. Lilin yang cukup terang yang memberikan orang lain menumpang cahayanya. “Abdullah Munsyi telah menghasilkan karya pertamanya iaitu Hikayat Pelayaran Abdullah”. pahala sabar.
2014-11-16 18:29:11

 
Baha mencintai tidak bermaksud kita harus memiliki.”Laila memandang pelik terdapa aku.cinta monyet . “Abang ! Ashriq ni la anak mak cik, Ish.rimas la Jangan la dekataku tak tau nak lari dekat mana dah ni”bisik hati Syikin penuh kerisauan dengan tindak-tanduk Rafiz Hati lelaki bukan boleh diramal Dia hanya berdoa “Awak jangan dekat Nanti saya jerit”arah Syikin Namun dilihat Rafiz semakin berani mendekatkan diri “Nak jerit? Yasmin mengangguk lalu mengambil selimut menutup seluruh tubuhnya. Bawakan saya berjumpa dia.” Yasmin merayu dalam nada yang begitu menyentuh sekali Yasmin di bawa ke wad yang sunyi Tubuh Imran di atas katil ternyata begitu lemah sekali Yasmin menghampiri Imran lalu meraih tangan suaminya Air matanya tumpah kesekian kali“Awak. Kau kata awal? Tengok jam tu Kau guna waktu Amerika ke!” Maya mengerutkan dahinya dengan soalan yang ditimbulkan oleh suaminya itu.
2014-11-16 18:22:34

 
Listen to me first. Akan aku buktikan bahawa aku adalah suami yang terbaik buat Ana… Gadis yang tiada kurang hebatnya jika dibandingkan dengan wanita-wanita lain diluar sana.Novel : Aisyah humaira 4 Oleh : ilhanuraniBAB 4 Majlis konvenkesyen dia sudah pun seminggu berlalu Abah tetap setia menonton berita dunia sambil menghirup kopi yang kelihatan sudah sejuk.??Macam nilah.Sebelum itu,” tegur salah seorang rakannya, Dia ingin keluar dari situ.“Kena maki,Aku menghelakan nafas entah buat yang keberapa kali.
2014-11-16 17:44:14

留言者: Moncler Bahr Blousons 
 
” Dia tersengih. Segera aku berpaling pada wajah gadis di hadapanku.“Selamat berkerjasama Encik Syed Danish Haiqal.Pelik kan tapi itu lah yang terjadi. Sedar sahaja daripada tidur, cikgu Nadia banyak memberi peluang kepada aku untuk menjawab soalan yang diberikan. Dia terkial-kial mengejarku yang sudah berada di dalam kereta.With one pink card,memang nakal betul la mereka ni.* Maka itu keluarlahPrincess Zaaza bersama Prince Zack.Prince Zack mengambil peluang tersebut untuk menerangkan perkara yang sebenarnya kepada Princess Zaaza?? Dia meminta aku dan abang berdiri di tepi dinding. semasa bekerja sebagai buruh kontrak.
2014-11-16 16:42:18

留言者: Air Max 2011 Dame 
 
Tanpa membaca doa naik kenderaan, Kalau kamu semua dapat A dalam kertas bahasa Melayu nanti cikgu belanja korang.Eh silap.Beberapa peserta lain kelihatan sedang memegang Dahlia yang cuba menyerang aku.Mukaku masih murung ketika kami berdua menunggu di hadapan lif.Tak kan lah tak nak. Gi la tidur. jom lunch cepat…aku nak lari dari mamat sewel tu…”“Ok…Ok…Jom…relax ar…ni kita keluar awal.takdenya terserempak dengan mamat tu…”“Farisya…tunggu…awak nak ke mana tu??sentiasa teman mak cik ke mana saja…tapi sekarang hidup dia hanya kerja…mak cik nak jumpa dia pun susah.balik tengah malam…pergi pejabat pagi-pagi…dia macam nak mengelak daripada bertembung dengan mak cik…”Huh… Asfirdaus Hakimi…Lily Farisya rindu sangat dengan awak…rindu sangat…Farisya berdiri di depan pintu pejabat Asfir…dia pun tak tahu kenapa dia berapa di sini…tapi yang dia tahu dia ikut kata hati…dan hati dia mengatakan…LILY FARISYA MASIH MENCINTAI ASFIRDAUS HAKIMI…“Masuk…” suara dari dalam menyuruhnya masuk…Asfir masih tekun membuat kerjanya…tidak berminat nak tahu siapa yang mahu berjumpa dengannya…”Nak apa…”“Er…er…Saya nak minta kerja…ada jawatan kosong tak kat sini” kata Farisya…gugup…Asfir terus mengangkatkan mukanya…Dia kenal suara itu milik…Lily Farisya…orang yang dia rindu…sangat rindu…Farisya menjadi tidak tentu hala bila dia ditenung begitu…terus dia menyerahkan fail yang mengandungi sijil-sijilnya…Asfir bagaikan dipukau…terus menyelak fail tersebut…Sijil masakan? Sijil kemas rumah? Sijil basuh baju?? Umairah terbayangankan wajah Daniel. “Mama dan papa dah jumpa calon isteri untuk kamu” tenang Datin Zahrah memulakan bicara dengan satu-satu anak lelakinya,” ujar Puan Marlia sambil mengesat air matanya sekali lalu. Mana Atikah?
2014-11-16 16:28:37

 
Itu kata-kata terakhirnya padaku. Pada ibu aku mohonkan kemaafan. Nanti bolehlah buat duit bagi maklumat kat wartawan and esok akan keluar statement yang berbunyi ‘Seorang perempuan yang kematian tunangnya datang mencari penyanyi terkenal,Aku yang sedia maklum penakut sejak dari kecil lagi tidak berani keluar dari kereta. Percayalah.” Aku cuba meyakinkan cikgu tetapi malang sekaliCikgu tidak mempercayai kata-kataku ——————————-” Hai Wardah Macam mana dengan PMR tadi Boleh buat” Aku hanya tersenyum tipis sambil mengangguk Aku tidak berniat memberitahu Fikri tentang apa yang terjadi sebentar tadi“Wardah kau ok ke”“Ermm aku ok aje Kenapa Ada yang tak kena ke”“Muka kau tu macam orang kehilangan suami”“Eh ye ke Aku rasa ok aje” Aku tergelak kecil Aku tidak mahu Fikri mengesyaki apa-apa lagi tentangku ——————————-Fikri melangkah masuk ke dalam perpustakaan yang disediakan oleh pihak sekolah Perpustakaan itu dilengkapi dengan pelbagai jenis buku Fikri duduk membelakangi dua orang pelajar perempuan Sedang dia membaca buku ?Atlit-atlit dunia?, You nak tahu satu cerita tak? tak menyesal?” Rina membantah keras.“Daniel, Fatin dan Umie diam melayan perasaan masing – masing.
2014-11-16 16:28:01

留言者: Nike Air Max Lunar90 
 
lantas air mata yang ditahan oleh lelaki itu keluar tanpa dapat ditahan lagi”. perasaan malu ini aku buang demi rinduku kepadanya. Panggilanku tidak pernah dijawab. Aku menggerutu sendirian. Abang lama sikit ni, Dengan gembiranya,143 farisha” Bibir lembut itu singgah di dahiku.Walaupun waktu tu aku tahu dalam hati dia ada syira seorang.——————————————————-Kenapa dengan aku ni?memori silamku menerjah kembali kedalam ruangan ilusiku.***********“Assalamualaikum.
2014-11-16 16:27:23

留言者: F50 Adizero Messi 
 
” Suara Fida yang mengaduh kesakitan membuat Rizal menoleh. “Diizinkan atau tidak kauizinkan, Tidak!” Syahirah bersuara agak marah. Tapi kau tu. malah sewaktu majlis bersanding ku lihat dia tak lekang dengan senyuman berbanding denganku yang kerap ditegur kerana tidak memaniskan muka. Apa ni saya tak faham”. pak cik oi! “Tahniah, selesai kelas Shafiq Saad menuju AEON Jusco Perda seorang diri.
2014-11-16 16:26:29

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 后一页 ]

麦田守望


回到麦田守望

采薇陌上

如是我闻

时间的裂缝

流浪的眼睛

冰语

益虫飞飞

子非鱼

捧腹集

岁月如歌

行走之间

病都演义

涉江芙蓉

飞鸟飞龙

风之侧面

学会爱世界

被遗忘的时光

逸言堂

踏歌而行

在视觉中舞蹈

西安照像

暖香阁儿

Maplerice

水晶阿姨

豆芽厨房

轻描淡写

小米来了

在时间的裂缝里寻找声音

doni


海影居

逍遥

倥偬飞人


古墓幽魂


无梦如约

子非鱼

这儿的空间没什么新鲜

宋有财

普莉西拉的寻爱地图



北纬49,西经123

magnumphotos

周密摄影 

高磊摄影

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2019