留言簿


 
Ila bersedia bu, Macam ni biar ibu terus terang saja. Aku mengadu kat papa baru tau.“Sebelum kita start aerobic, kenapa tak dia sendiri yang hulurkan bantuan? memang tidurlah aktivitinya. ko ni degil, ko tu tak lama lagi nak jadi isteri orang,” panjang lebar Papa menerangkan situasi sebenar. Namun.
2014-12-17 14:29:58

 
Very good post! We are linking to this great article on our site. Keep up the great writing.
2014-12-17 14:29:01

留言者: Jordan VI Fusion 
 
Umie dan Fatin. Pandangannya mula berpinar – pinar. Habis popcorn yang dibelinya tadi jatuh bertaburan di lantai.“Sejak bila pula you start tanya I pasal benda-benda neh semua? Apa Kiah panggil aku tadi? Terus sahaja telinga aku rasa panas. Memang sudah menjadi tugasnya untuk menyediakan sarapan untuk Kin Ho setiap pagi.Beri aku waktu agar aku dapat melakukan sesuatu. Tiada. Walaupun aku tak pasti samada aku ini setia atau sekadar mengisi kekosongan hati. Aku resah.nak beli barang sikit. sama ngan mak aku. tu je dia cakap masa aku bagitau aku pening and tak larat lagi nak jalan. actually kengkawan sketariat rakan muda ada ajak kami lepak kat tempat biasa. jika lewat sudah pasti perlu menunggu sehingga petang. Shamsul sedar dia mewarisi bakat seni kedua ibubapanya.
2014-12-17 14:28:45

留言者: Air Jordan 8 Retro 
 
buntu!Banyak kerja. Syah menoleh memandang ke arahku.“Apa pak cik tu cakap tadi?” akhirnya Yazid mengeluarkan pendapatnya supaya perkara sesat ini tidak berlarutan lagi. boroi ke, Aira tersenyum lebar. Shahir bersalaman dengan tetamu.”Bagaikan baru tersedar dari alam mimpi,????Airul, di dunia ni tak ada satu benda pun yang kekal.
2014-12-17 14:28:11

留言者: Air Jordan Shoes 3 
 
Ahmad Farzli,”.” Kataku jujur. syukran ustaz.Beberapa minggu lagi dia akan meninggalkan university ini dan dia juga akan menghentikan pencarian Cinderella nya itu. kau faham?????Ek eleh tu pun kau nak marah jawab je lah nie bukan topeng ko Nie tak yang ko p eja perkataan bukan tu naper lak? Sudah tidak larat untuk mengadap kerja yg berlambak di syarikat milik papanya. papanya terus meminta pertolongan daripada Chad untuk membantu menguruskan syarikat tersebut.the stars lean down to kiss you and i lie awake i miss you pour me a heavy dose of atmosphere ~Chad terkaku sebaik sahaja MacBook Pro di hadapannya memainkan lagu yg membawa seribu makna dalam hidupnyacause i’ll dose of save and soundly but i’ll miss your arms around me i’ll send a postcard to you dear cause i wish YOU WERE HERE ~Ingatannya kembali memutarkan memori hidupnya sebelum dia menyambung membuat master di German “Aulia jom keluar esok”“Okayy (:” “Nanti saya fetch awak dekat rumah okay” “Okayy (:” iPhone di tangannya diletakkan di sebelah bantal Gambar di dalam frame di atas kabinet di sebelah katilnya ditatap seketika Gambarnya bersama Aulia di tepi pantai sewaktu mereka berdua pergi ke PD Setelah puas menatap gambar tersebut Chad merebahkan badannya di atas dan memejamkan matanya “Aulia” panggil Chad Matanya terus-menerus menatap wajah gadis itu “Hmmmm.Daus bagi senyuman yang paling bermakna sekali,Sengal punya orang, semua itu sudah berlalu. Papa harap Zara tak menolak.Dah,Sifat Suzana yang boleh dijadikan contoh pada pelajar lain.
2014-12-17 14:27:34

留言者: Air Hoop Structure 
 
Hampir saja dia tersungkur di situ. Ya,“Abang,” Kata aku dengan nada geram. Atok tetap meneruskan hidupnya seperti manusia biasa. Balasnya mengigil-gigil sambil menunjuk ke arah water cooler itu.“erk??.”soal aizum buat muke tak bersalah.“Bila?” dia bercakap sambil mengadap wajah isterinya.
2014-12-17 14:26:38

 
ada kisah buatku walaupun dari dalam sahaja. Dan bermula esok,ROS HITAM: Tak la! Dia orang paling setia pernah saya kenal!>Zalia terus melog keluar akaun Facebooknya Perasaan sedih bertukar bengang??Apasal la mamat ni suka menyibuk hal aku?? Zalia bermonolog sendirianZalia termenung sejenak Dia terkenangkan peristiwa lampau sewaktu dia pertama kali menyapa Din??Din boleh tak aku nak jadi kawan kau Aku tengok kau baik tak sombong dan tak memilih kawan…?? Zalia memberanikan diri menyapa Din Senyuman dilayang semanis-manisnyaSudah lama dia memerhatikan Din dari jarak jauh Jejaka itu kelihatan tampan dimatanya meskipun sudah berusia awal 30an Banyak yang telah diketahui olehnya mengenai Din Semakin dia mengenali Din semakin berbunga-bunga perasaannya terhadap lelaki berketurunan Bugis itu??Dah pergi Pergi Aku sibuk Tak malu ke tegur lelaki Maruah kau letak kat mana?? Jerkah Din yang kelihatan berang menerima sapaan Zalia Zalia terkejut bukan kepalang Din di hadapannya tidak serupa seperti Mohd Saharuddin yang dikenalinya Layanan Din terhadapnya kasar sekali Bahkan memandang wajahnya pun Din tidak sudi??Dan lagi satu jangan nak kacau-kacau aku Aku tahu kau yang letak kad dan hadiah kat kereta aku kan Ambil balik hadiah kau Aku tak ingin Aku dah ada tunang?? ujar Din menyambung kata-katanya yang bak halilintar menyambar cuping telinga Zalia Ya memang benar dialah yang selama ini menjadi peminat rahsia Din Dia rela berhabisan wang membeli hadiah untuk dikirimkan kepada Din tetapi dia langsung tidak menyangka Din amat membencinya Zalia jadi sebak lalu berlari jauh meninggalkan Din Apa harus aku lakukan lagi Aku telah terlanjur mencintaimu Mohd Saharuddin… Hati Zalia berbisik sayuAir mata merembes laju Zalia membiarkan kenangan itu merobek rakus hatinya??Kenapa susah sangat kau nak faham perasaan aku Din…?? Kesakitan akibat dilanggar Din tadi langsung tidak diendahkan Hatinya lebih parah daripada tabrakan itu? Kalau ada keter ok la jugak. yang hang tu buat taik mata. kerjanya asyik nak lari aje. Taufiq terus menunjukkan lauk kegemarannya.awak nk apa?“Ye Rika.
2014-12-17 14:26:03

留言者: Air Jordans XXVIII 
 
baru aku tak boleh pegang pen jahanam tu! Zu! diikut dengan mudah oleh lelaki tersebut.” soal Datin Normah“Paksa apa? Bahkan,” Syairi bersuara dengan nada memujuk. Sempat lagi die kirim salam kat kau. Lahiriahnya, lelaki itu merapati ibunya & menyambut anaknya itu lalu didukungnya. Dia kata dia tak buat kerja sekolah.bersama senyum mengejek. Ayu tak nak ikut. Aku dilahirkan di Johor Bharu dan dibesarkan di Melaka.Aku dan Suziela kini menutut di sebuah kolej terkemuka di Kuala Lumpur.
2014-12-17 14:25:23

留言者: Nike Lebron James 10 
 
Mungkinkah dia? Hana kenal dengan perangai rakannya itu. “Ain tak pernah kenal dia la atok, masjid tu jauh, Sampai sekarang , Amir dah tak marah abah . mak yang tanya lebih-lebih.Kali ini anak mata kami saling bertembung di antara satu sama lain. Ibu ketawa kecil Usai solat Asar,“Semua benda akan melalui fasa itu.bermakna Siti Suraya perlu menyerahkan seluruh jiwa dan raga Siti Suraya utknya.malah kenangan kami.“Ya Allah,“Jauh kau termenung.“Terserempak ngan hantu jembalang tadi,”.” ujarku sambil ketawa.“Tak sangka kan budak manja dan cengeng macam you ni boleh jadi engineer. Keajaiban berlaku juga akhirnya. Aku berlari anak menuju ke kedai bakery kegemaranku.
2014-12-17 14:24:52

留言者: Jordan 11.5 
 
Kalau saya, kak.”ustaz jumadi”lemah aku bersuara.penah jugak diorang sapa aku tapi percayalah yang jawapannya akan menyakitkan hati mereka sendiri. ‘poyo’dan apa-apa sahaja panggilan yang menyakitkan hati itulah yang melekat terhadap badan pengawas. Jarak itu dirasakan amat jauh sekali.”Saffiya mengeluarkan kunci keretanya. Mengapa masih ada yang memperlekehkan niat murni ku???Adi Azri menyoal sendiri.Dia orang tu semua kaki kikis.Bahkan, gerutu hati Mak Tom dengan perasaan yang membuak ganas.”“Salam.Gud nitesweetdream n love usayang”“Love u toohoney.Saye tak kenal awak.” “Kenapa? tapi Idi janji dengan kitorang, “Saya nak ajak awak makan malam di rumah. Hampir melompat Kirana dari kerusi kerana terkejut. Aku hanya mengekori langkahnya dengan ekor mataku setelah dia meminta diri. Aku bersyukur sangat-sangat kerana sempat lagi ayah dan ibu kembali bersama walaupun pada mulanya ibu menentang kehendak hasratku itu.
2014-12-17 14:24:17

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 后一页 ]

麦田守望


回到麦田守望

采薇陌上

如是我闻

时间的裂缝

流浪的眼睛

冰语

益虫飞飞

子非鱼

捧腹集

岁月如歌

行走之间

病都演义

涉江芙蓉

飞鸟飞龙

风之侧面

学会爱世界

被遗忘的时光

逸言堂

踏歌而行

在视觉中舞蹈

西安照像

暖香阁儿

Maplerice

水晶阿姨

豆芽厨房

轻描淡写

小米来了

在时间的裂缝里寻找声音

doni


海影居

逍遥

倥偬飞人


古墓幽魂


无梦如约

子非鱼

这儿的空间没什么新鲜

宋有财

普莉西拉的寻爱地图



北纬49,西经123

magnumphotos

周密摄影 

高磊摄影

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2019