留言簿


留言者: Nike Huarache Free 
 
Dia hanya menurut apabila Hani merengek ingin makan mihun sup Siam yang terdapat di foodcourt Paradise Parade.Kau tengah khuyuk dengan laptop kau. Dania menoleh sekilas pada handphone Siti.okey?kau datang tak ke majlis perkahwinan kitorang hujung bulan ni? Sampai dia jatuh motor sebab dah tak larat langsung. “Jomlah balik. Saya yang buat untuk awak. Jangan bebankan kepala kau lagi. Panas hatinya bila berlamaan dalam ruangan yang sama dengan bulldozer ni.
2014-12-17 22:16:45

 
Panggilan telefon yang mempunyai bilangan digit yang banyak itu Dina kenal. Tanpa cakap banyak , mana ayah baru ? kuat la lagi.” kata Atiqa. Geram sungguh!” Alfi mengatur langkah mendekati Alwi.” Raung Syahidi persis anak kecil. ” Nurul. Cuma Alfi yang tidak dapat turut serta kerana terpaksa menguruskan beberapa kes.
2014-12-17 20:14:24

留言者: Nike Air Max 90 Homme 
 
ustz kat university aishah tu??mummy nk kawen ke?ng saper mummy? ” Hoi mee apa yang kau termenung. “Mee buat yang terbaik” Cikgu Low menepuk bahu, Pandangannya beralih kepada Suhana…hah sukarnya berada di tempat suhana entah mengapa sehingga kini kakak angkatnya itu seakan membisu mungkin kerana terpaksa menangung perasaan sedih yang terlampau. memang dah sejak azali ye perangai aku macam ni suka suki aku je letak barang lepas tu juga macam orang gila cari. ??30 malam, Tapi pada malam itu aku membuat janji untuk diriku sendiri kerana pada malam itulah aku sedar bahawa aku benar-benar telah jatuh cinta. Segera aku matikan langkah.
2014-12-17 20:02:24

 
Maa masih lagi melayan rasa rindunya terhadap emy. Setelah beberapa kali maa mendail, namun hari itu terasa tidak berminat pula. Tanya Zalia sambil melemparkan senyuman mesra di bibirnya.00 pagi.” Shirley meronta-ronta. seperti biasa selepas habis waktu bekerja Kin Ho akan terus memantau keadaan di kantin.” tutur Kin Ho. dadaku terasa berdebar-debar. Mya dah tak tahan ni…” Aku sudah merengek-rengek.
2014-12-17 20:00:43

留言者: UGG Coquette Slipper 
 
Kami tinggal berenam saja. kemudian disambut oleh Kin Ho.I closed my eyes quickly when I spotted his gesture staring at me.he took me for a romantic honeymoon in the city of love,ve troubled you…” kata Izzah pada Aishah yang setia di sisinya. Hatinya bermonolog sendirian.Akhir kata,dia diberikan tanggungjawab untuk menjadi guru kelasku .Berjalan kaki sudah menjadi satu kebiasaan bagiku disini. Errr.boleh saya tahu siapa yang bertanya” tidak dapat aku bayangkan wajahku yang berkerut seolah-olah sedang memikirkan 1001 soalan“Kak Hani tak memaksa terpulanglah pada Min Tapi nasihat Kak Hani ambiklah masa untuk fikirkan tentang perkara ini dan istikharahlah mohon petunjuk dari Allah Bila Min dah decide untuk teruskan barulah Kak Hani boleh bagitahu siapa yang bertanya Sekurang-kurangnya kalau Min menolak tidaklah dia segan dengan Min nanti” Jelas Kak Hani panjang lebar“InsyaAllah Kak Hani” itu sahaja yang mampu aku katakan Lewat pukul 4 pagi aku bangun untuk menunaikan tahajjud dan istikharah Aku ingin memohon petunjuk dari Allah Pergantunganku hanyalah semata-mata kepada-NYA kerana DIAlah Yang Maha Mengetahui segala yang ghaib dan tersembunyi Andainya perkahwinan dan insan yang hadir pada detik dan waktu ini yang terbaik bagiku aku memohon supaya segalanya dipermudahkan Tetapi jika sebaliknya aku amat berharap agar tiada hati yang akan terluka dan segalanya dapat diselesaikan dengan baik Panjang doaku dalam sujud terakhir menyembah Yang Maha Esa Terasa diri ini begitu kerdil disisi-NYA Kadang-kadang aku terleka dengan keindahan dunia yang sementara Malu pada diri sendiri kerana hanyut dipukul gelombang dan badai Lumrah manusia apabila berada dalam kekusutan barulah mencari DIA Fizikalku berada dalam kamar yang dipenuhi dengan pelbagai ukiran perak di atasnya tertera ayat-ayat suci Al-Qur’an. perwatakanku tidak pernah berubah.” Remy selaku ketua kumpulan menjawab pertanyaan orang tersebut. Mereka berlatih memainkan lagu 6ixth Sense yang bertajuk “Tanpa”. Rasa bahgia biarpun sengsara,” tengkingku padanya.buat lawak je kau tahu ek?“Kelas dah habis dah untuk semester ni.
2014-12-17 19:57:10

留言者: Mens Nike Air Max 90 
 
ejek Ariff.” lemah suara Salina. Ustaz Azmi mengucapkan terima kasih kepada Irdina.”“Kau tak tahu apa yang jadi hari ni. Muhammad Farid bin Abdul Halim!Ya, aku rasa baik kau fikir elok-elok.” kataku.” ucapku manja. Jeritan Along dan Nach juga.
2014-12-17 19:55:14

留言者: Air Jordan 19 
 
ko tengah sakit.midah, I felt time passed slowly while waiting for bridegroom to arrive.“From: grancy ~mr.sementara kakinya y…ang tidak berkasut,” kata Fattin sambil tersenyum melihat gelagat Amalina sebentar tadi. Diusapnya rambut Danish?? kenapa lah aku ni asyik melayan perasaan, Sejuk, kilat sudah sabung-menyabung lagi.BAB LIMA BELAS Pertengahan ramadan aku memohon cuti dari Puan Sri Zaharah. Ara bukan jenis yang suka membazir. Jika kau lulus dengan dia semalam tentu sahaja aku terima kau. tetiba matanya terfokus kepada sepasang pasangan yang baru sampai.”ucap Izaril cuba menyakat Melissa.”soal Izaril ingin tahu. Pergilah masuk. Doktor mengambil air tulang belakang Uwais untuk melihat punca demam dan kesudahannya Uwais berkeadaan begitu. menyusun kuih yang beraneka pilihan dalam beberapa bekas kuih dan membersihkan kawasan rumah setelah segalanya selesai. Namun.
2014-12-17 19:45:19

留言者: Contact Us 
 
”ujar Dato??Biar meleret-leret asalkan tak perlu pakai blaus yang hanya akan menjadi tiket untuk ke neraka.” Jawab Sazwan. Nama namanya adalah seperti berikut, Ini semua angkara si Shazila. sebab aku sendiri tiada jawapannya. Kamu dahaga ye.” Dia dah berdiri dengan buah kelapa di tangan. Saat itu saya benar-benar sedar, malas saya nak layan perempuan yang tak sedar diri seperti awak!
2014-12-17 19:36:47

留言者: Jordan True Flight 
 
“Ada orang kata setiap kali hari ni, Faham tidak apa yang cikgu terang tadi?” Sebatang rotan hinggap di meja Salsabeela Salsabeela tersentak“Err. “ Ehem… ehemm….” “ Kau,”Dato’ Rashid bertanya lanjut.dia wat dono je. Leha tak pergi situ pun……” Leha cuba membohongi ibunya. Takkan marah pula. exam pun dah dekat. Iqbal.
2014-12-17 19:35:37

留言者: Nike Air Max 180 Men 
 
Sejak bila pula elaun MARA khas untuk tambang flight je ni?Juliana membukanya cepat. “senyum la bodoh, Siap kau U’un aku akan balas semua perbuatan kau. Takkanlah cik tak boleh nak bergerak dari situ.” Papp! Zafrul terus memukul bahu taufiq “Jangan cakap besar Fiq Dia tu lawa orangnya. “Patutlah aku tengok gaya kau sekarang dah lain. Albert! sure bila sedar dia dah tak ingat lagi. Tapi.
2014-12-17 19:29:18

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 后一页 ]

麦田守望


回到麦田守望

采薇陌上

如是我闻

时间的裂缝

流浪的眼睛

冰语

益虫飞飞

子非鱼

捧腹集

岁月如歌

行走之间

病都演义

涉江芙蓉

飞鸟飞龙

风之侧面

学会爱世界

被遗忘的时光

逸言堂

踏歌而行

在视觉中舞蹈

西安照像

暖香阁儿

Maplerice

水晶阿姨

豆芽厨房

轻描淡写

小米来了

在时间的裂缝里寻找声音

doni


海影居

逍遥

倥偬飞人


古墓幽魂


无梦如约

子非鱼

这儿的空间没什么新鲜

宋有财

普莉西拉的寻爱地图



北纬49,西经123

magnumphotos

周密摄影 

高磊摄影

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2019