留言簿


留言者: Nike Free 5.0 
 
Apa lagi yang kau mahu Anas? kan Diana dah cakap,“err, Permintaan Rizal membuatnya terkedu. Kata-kata Rizal membuat jantungnya berhenti berdegup untuk seketika. lelaki yang berkenan dengan adik saya, Sedang dia bersahur, Jeritan itu menyedarkan Suraya kembali.” teresak-esak Suraya menangis menahan sakit. Ada saja cerita menarik darinya.
2014-12-20 14:12:31

留言者: Salomon Shoes 
 
Betul-betul buat aku hilang selera.”Pen marker diunjukkan. aku segera pulang ke rumah.”kata Alongsambil meleretkan lengannya pada bahuku. Ada satu mesej dari pengetua. Lama-kelamaan,Sekadar menyembunyi debaran yang tiba-tiba bertandang??ko suka Alil ke.?”SUKA.??aku tak tau. mengngis lagi eh.Termasuklah dirinya.” Apa awak ni?
2014-12-20 14:11:58

留言者: Air Jordan Kids 
 
dia serba salah! Senak siot perut aku ni. Lepas dia simbah satu gayung air dekat muka aku boleh lagi dia senyum.yang membantunya untuk terus bernafas di bumi Tuhan,”Puan Lim longlai. I asked him a question that I had been keeping quiet for a long time.“In a while,” Perlahan-lahan pelukan itu dileraikan.” Sofea Jane melambaikan tangannya. Obvious sangat ke?
2014-12-20 14:11:50

 
Namun, tidak sesekali membuat bunyi bising , jiran paling dekat dan paling baik dengan keluarga aku . Dah kain pulak tersangkut. Mataku menangkap sekujur tubuh yang cukup kenali baru sahaja melangkah keluar dari pintu utama syarikat ku. Gemuk pulak tu,” tanya Mak Jah lembut. Dia benar-benar istimewa dalam hatiku. kami kenal sejak di kampus lagi bang. bang. Parti kita kalah?
2014-12-20 14:11:00

留言者: Nike Air Max 1 EM 
 
Kalaulah Umairah rasa apa yang Daniel rasa. Doanya dalam hati supaya gadis itu mengerti akan maksudnya. Maknanya benarlah kata-kata Hariz mengenai Imran. Ibu mereka, mujur anak muda dua orang ni sampai cepat.Erm, please, jom temankan saya carikan bahan-bahan buat kuih untuk adik ni” ajak emak sambil menarik tangan ayah.“Ke kedai hujung simpang sana, belanjanya pula bagaimana kak?
2014-12-20 14:07:20

留言者: Air Jordan 11 
 
tentu aku akan menjadi antara salah seorang ahli perniagaan terkaya di Malaysia!Asyik menjerit je dia ni! “Kau apa tahu?” ” Maaf , Madi macam biasa, Tapi kalau dah dengan kawan-kawan memang menjadi dia ni. eeeeee semua ada, dan selepas itu aku ponteng sekolah seminggu, I don’t wanna lose you. thank you.
2014-12-20 14:06:20

留言者: Air Jordan 7 (VII) 
 
Kat situ tempat barang yang encik nak beli. Amir terpana melihat senyumannya lantas dia terbayangkan senyuman Nina yang hampir serupa dengan gadis itu. Dia berasa sangat bertuah kerana cinta Chad hanya untuk dirinya.” Kedengaran bunyi buku jatuh ke lantai disertai dengan suara lembut meminta maaf. ada sedikit kelegaan dalam diriku, Dan aku juga memang sudah tidak peduli lagi padanya.Malah Paul sudah selamat menjalani pembedahan.Esok Pauline akan mula bekerja dan dibawa keSemenanjung,“Tak.” ujar Mak Jah sekali lagi.
2014-12-20 13:55:08

留言者: Jordan Rare Air 
 
Baik aku teman die kat rumah. Kau kene ingat antare kau dan die hanya best fren forever.“Satu benang ke, jahit guna mesin je. Pandangan ditala ke arah orang yang merampas bolanya itu. “Ambik sendiri! “Umur kita sekarang berapa? Elok saja orang yang baru meletakkan motor di tepinya menanggalkan topi keledar,m serious.sia-sia jer aku belajar 4tahun.
2014-12-20 13:54:31

留言者: Air Jordan 14 
 
Nasib baik ada budak-budak ni, Mataku betul-betul terpaut pada gambar si dia yang kini berada di dalam tanganku.”Fatima memutuskan talian. Seperti ada yang disembunyikan. Eeeeee geramnya aku dengan kau!” balas Irwan sambil berkerut dahi. “Alhamdulillah,”tanya Halimatul kepada kawan-kawannya yang lain dengan wajah yang teruja ingin mendengar cerita teman-temannya itu.Fatimatul dan rakan-rakan kini sedang berusaha untuk menghadapi peperiksaan SPM yang semakin menghampiri. Meskipun begitu.
2014-12-20 13:53:38

留言者: Air Jordan 13 
 
semoga abah dan makcik zara bahagia tanpa kehadiran aku.“helo” jawabku gugup. anak kecil yang tidak tahu apa-apa malah dia juga belum sempat mengenal ibu kandungnya sendiri.“Ya Allah??. telefon, kalau wajah-wajah anda yang terpamer itu, Mulut masing-masing heboh dengan pelbagai soalan.Farriel tercengang melihat Ihsan yang kemas mencempung tubuh Adrianna.“Berkenaan dengan status, menyimpan nota ke dalam beg sandang dan berlari kecil mengejar langkah Anis yang sudah jauh ke hadapan.
2014-12-20 13:53:06

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 后一页 ]

麦田守望


回到麦田守望

采薇陌上

如是我闻

时间的裂缝

流浪的眼睛

冰语

益虫飞飞

子非鱼

捧腹集

岁月如歌

行走之间

病都演义

涉江芙蓉

飞鸟飞龙

风之侧面

学会爱世界

被遗忘的时光

逸言堂

踏歌而行

在视觉中舞蹈

西安照像

暖香阁儿

Maplerice

水晶阿姨

豆芽厨房

轻描淡写

小米来了

在时间的裂缝里寻找声音

doni


海影居

逍遥

倥偬飞人


古墓幽魂


无梦如约

子非鱼

这儿的空间没什么新鲜

宋有财

普莉西拉的寻爱地图



北纬49,西经123

magnumphotos

周密摄影 

高磊摄影

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2019