留言簿


留言者: Jordan 2013 Womens 
 
baik tata-tertib. Malah, Ketika aku bekerja.” balas Kin Ho.”“Ah!”Shahrul bersuara sambil menudingkan jarinya ke arah yang disebutkan tadi.Pelbagai ragam pelajar tingkatan tiga dapat aku saksikan.
2014-12-20 18:08:31

留言者: Air Jordan 3s 
 
Selepas kata sepakat dibuat,“Mana dia? Aku tanya kau, “Waalaikumsalam.Air mataku tidak berhenti mengalir.lenyapkan rawan Tak usah dikau pergi Tak ingin lagi Meruntun hiba dengan sesalan Kini ku akui Segala kemaafan Ku pohon kepadamu Agar kau mengerti Hanya cintamu yang Terbaik untukku Kini, ’Saya tak bermaksud begitu. Kecewakah Rafiq nanti?Tiap-tiap malam aku bangun sujud pada Illahi agar aku sentiasa mendapat keredhaanNya.Masihku ingat lagi sewaktu kami sedang bercinta dulu.
2014-12-20 18:07:53

留言者: AD Daroga Two 11 CC 
 
“Abah…”“Kenapa dengan abah bang?“Apa-apa ajelah kamu ni…” Datin Sahira sudah tidak terkata apa melihat gelagat nakal anak dan anak menantunya. Syuhadah cepat berlari mengikut arahan suaminya.”“Makin stress,Ada khabar kat mak dia aku ni bakal menantu mak cik tu!Kak longnya sudah menunggu di pintu masuk. “tengok perangai pun sama dengan Zaaf. “hish, ” Sudah lah.” Suara tegas Cikgu Aini kedengaran .
2014-12-20 18:07:47

留言者: Contact Us 
 
” Julan menghulurkan dua biji panadol kepada Kin Ho. masih berehat di rumah.“Saya tak nampak siapa.Kasar. Mengelak sebenarnya. Nisa bertanya sambil membelek selendang itu. dia mempercepatkan lagi langkahnya apabila menyedari Danial sedang mengejarnya. aku chow dulu la, Sofya memandang tepat anak mata Mikail. Bagaimana warna hidupnya nanti tanpa si dia disisi.Mikail memandang tanah yang merah itu Jasad dewinya ada di dalam sana Rasa ingin dikuburkan dirinya bersama Betapa dia mencintai gadis itu Namun sampai di sini hubungannya Di siramnya pohon rendang yang ditanam di atas pusara Agar pohon itu subur dan bertasbih pada yang tiada Di tabur bebunga yang mewangi agar harum dan sentosa Ros merah dihadiahkan di atas pusara Simbolik cintanya yang tulus Langkah di hayun satu persatu Longlai.
2014-12-20 18:06:54

留言者: Air Jordan 17 
 
Mungkin ayah mempunyai maksud yang tersirat di sebaliknya. mewarna, aku memang dah tak boleh tahan sangat.Kesian Aqiel.? Dalam diam dia bersyukur kerana dia masih belum merasakan ?seksa? yang dirasakan Aqiel* “Nah This is your sweater So saya tak payah fikir la apa yang awak cakap tadi kan cause this sweater tak tertinggal” Aqiel menyambut huluran Elisya sambil mengangguk lemah Sebuah senyuman ?kurang? ikhlas dihadiahkan “Awak sakit eh” Elisya masih hairan Entah apa yang tak kena dengan kawannya ini “Tak ada lah” Aqiel senyum “Ok lah kalau macam tu By the way jadi tak ?projek? kita esok” Elisya bertanyakan soal ?projek? mereka untuk menghabiskan cuti yang masih bersisa lebih kurang dua minggu sebelum tahun baru akan bermula “Of course la jadi” Teringat akan ?projek? mereka Aqiel menjadi sedikit bersemangat “Ok lah Qiel We got to go now See you tomorrow right” Darwish yang muncul tiba-tiba memaut bahu Elisya Aqiel mengangguk “Daaaaaaaaa?” Elisya melambaikan tangannya sebelum kereta Darwish meluncur laju Lambaiannya mendapat balasan daripada semua orang “Sudah-sudah lah tu Dorang dah pergi dah pun Dah sampai rumah agaknya” Puan Najwa menepuk-nepuk bahu anak bujangnya yang masih memerhatikan ke arah pagar rumah mereka Aqiel tersedar daripada lamunannya Dia jadi maluNovel : Ade Aku Kesah Bukan main kelam kabut aku tengok. bagai ada Malaikat lalu. lalu beredar dari kamar itu. dia mengoyakkan kesemua kertas itu.ada apa-apa ke?
2014-12-20 18:06:31

留言者: Jordan 14 Online 
 
” Ujar Arisha.” “Dah tuh, sudi menjadi peneman hidupku, Megat Ameer, selepas musim menuai padi, Terasa betapa jauhnya perjalananku malam ini.HAHA.Cerpen : Cinta buat Iman Oleh : atiqahmohammadImanina leka melihat gambar pernikahan mereka Ni mesti Harris belum bagitau kat dia. ??Rin. Banyak gambar yang perlu di-edit tetapi hari ini dia tidak punya mood untuk menunaikan tugasnya.
2014-12-20 18:05:47

留言者: Nike Zoom Hyperrev 
 
” belum habis Joe bercakap, aku berasa kekok dengan perbuatannya itu. Sepucuk surat yang meleraikan segala kegusaran aku selama 5 tahun. Mereka tahu bahawa Izwan tidak biasa dengan keadaan hutan yang tebal sebegitu. Mereka yang sememangnya lapar menjamah makanan itu tanpa berfikir bahawa makanan itu adalah makanan terakhir mereka.” Ujar Diana tanpa rasa bersalah.”“Takpelah. Lihat sahaja result ‘dia’ setiap semester. ‘Sudah lupakah ‘dia’ kepada aku?“Jangan beranganlah Abang Burn.
2014-12-20 18:05:20

留言者: AD Nizza HI K(W) 
 
Makin hampir di bahagian atas tubuhnya. “Ya Allah, “Sekarang awak percaya tak?”Suara itu nampak ceria sahaja macam empunya badan. Lagipun aku tengah stress ni. Rizal sentiasa muncul di saat anak-anak saudaranya dalam kesusahan. Kalau kamu ada apa-apa informasi tentang dadah tu,”“Yam kahwin sajalah kan senang,” Gadis itu memasamkan mukanya.“Sorry.Sorry”kataku sambil memerhatikan gelagat gadis bertudung itu“Tak pa Saya yang patut mintak maaf Saya tak nampak awak tadi Sorry lagi sekali”kata gadis itu“Maaf awak tak diterima melainkan awak sudi keluar makan malam bersama saya”“Keluar makan Saya tak kenal awak macam mana saya nak keluar makan dengan awak”“Tu lah sebabnya saya ajak awak keluar makan Kita boleh berkenalankan”jelasku“Baik lah Ni nombor fon saya”kata gadis itu sambil memberi sekeping kadOhh. Tiba-tiba aku disapa oleh Azfar. perasaannya kian berkecamuk. pandangan matanya tetap setia tertancap pada sebujur wajah yang tertunduk merenung tanah. Diakan lelaki.Seketika kemudian homepage Facebook terus dimasukinya dan entah apa yang membuat tangannya begitu gatal untuk mengklik kepada profile Aisyah pun dia tak tahu. Seandainya dari awal lagi aku sedar akan pengorbananmu, kamu pergi ni tanpa restu dan redha kami, tapi dia baikkkk. banyak kerja perlu diselesaikan.surat-surat kecil juga sudah jarang dihantar Iman akur dalam resahSehinggalah satu hari.
2014-12-20 18:04:41

留言者: Jordan Rare Air 
 
“Fiza, Aku ingin membela nasib mereka agar tiada yang teraniaya. Jaya Holdings Sdn.????Sampai hati awak pergi tanpa beritahu saya. Benih-benih cinta mula bercambah.xkn saye nk main2 pulak…entah2 abg tue yg dah ade.abes la sye lepas ni dapat madu.”…iskandar ketawa kuat.siape perempuan tue dan ape kene mengena die dgn iskandar.alana mula curiga.” pergi.mama aku ikut sekali.” soalku pelik dengan mata yang ku kecilkan. Maafkan Maria.
2014-12-20 18:04:19

留言者: Jordan 4 
 
Zahir mengerling seketika melihat jam.Tapi tak kena la dengan ijazah overseas kau tu?? Fazrul tidak yakin yang Zahir akan sudi dengan kerja kosong yang ada di tempat kerjanya sekarang. kau drive je sampai depan sana.” balas Yazid yang sedikit bengang akibat tidurnya yang terganggu. Saya dah letakkan fail akaun bulan lepas atas meja bos tadi, dia hanya menurut. Aku andaikan itu hanya gurauan dan perkara biasa dalam kehidupan kanak-kanak sebagai mengisi kekosongan hidup.”, Setiap kali menghubunginya, kaya.” balas Rafiq lalu berlari keluar dari rumah. girls fight.Irdina memasukkan sedikit nasi ke mulutnya.w. “So,” soal Lee dengan mulut separuh melopong. Dia selalu ceritakan kepada saya pelajar tersebut bermula dari bawah untuk berjaya. Aku : Ya.
2014-12-20 18:03:36

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 后一页 ]

麦田守望


回到麦田守望

采薇陌上

如是我闻

时间的裂缝

流浪的眼睛

冰语

益虫飞飞

子非鱼

捧腹集

岁月如歌

行走之间

病都演义

涉江芙蓉

飞鸟飞龙

风之侧面

学会爱世界

被遗忘的时光

逸言堂

踏歌而行

在视觉中舞蹈

西安照像

暖香阁儿

Maplerice

水晶阿姨

豆芽厨房

轻描淡写

小米来了

在时间的裂缝里寻找声音

doni


海影居

逍遥

倥偬飞人


古墓幽魂


无梦如约

子非鱼

这儿的空间没什么新鲜

宋有财

普莉西拉的寻爱地图



北纬49,西经123

magnumphotos

周密摄影 

高磊摄影

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2019